Elinchrom fotostudio

Elinchrom produceert een breed scala aan producten, die stuk voor stuk een aanwinst zijn voor uw fotostudio. Elinchrom blijft innoveren om aan de behoefte van iedere fotograaf te voldoen. Uw fotostudio is een dynamische ruimte waarin veel gebeurd en die bovendien veel aandacht vraagt. Het creëren van het perfecte licht is niet altijd een gemakkelijke opgave, maar met producten van Elinchrom zult u zich altijd thuis voelen in uw fotostudio.

1-18 van 87

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-18 van 87

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Complete fotostudio met Elinchrom

Elinchrom heeft een ruim assortiment om uw fotostudio te voorzien van de juiste belichting. Zo kunt u onder meer kiezen uit flitsparaplu's, softboxen en continulampen. Maar daarnaast voorziet Elinchrom u ook in complete flitssets.

Voordelen Elinchrom fotostudio

 • Ideaal voor mode- portret- en productfotografie
 • Verspreidt licht zo egaal mogelijk
 • Kant-en-klare mobiele verlichting om mee te nemen naar locatie

Uw complete fotostudio met Elinchrom

In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan Elinchrom producten die uw fotostudio compleet maken. Bekijk snel het assortiment en kies de producten die uw fotostudio compleet maken. Liever een passend advies? Neem gerust contact op met één van onze experts.

Bent u geïnteresseerd in de producten van Elinchrom? Foto Konijnenberg biedt een ruim assortiment met producten voor uw fotostudio.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA