Crumpler Proper Roady 90 Grijs Zwart / Oranje

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 20,95

Special Price € 20,49

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Crumpler Proper Roady 90 Grijs Zwart / Oranje

De Crumpler Proper Roady 90 is een camerahoes, die is gemaakt van een robuust nylon (1000D) om uw duurzame apparatuur optimaal te beschermen. Dankzij de gewatteerde binnenkant en stevige buitenkant is uw compactcamera goed beschermd tegen krassen, stof en spatwater. Deze hoes kunt u dragen om uw schouder of nek, maar is ook te bevestigen aan uw riem.

Afmetingen:

  • Binnenmaat: 70 x 105 x 30 mm
  • Buitenmaat: 90 x 135 x 35 mm

Chicken Tex Supreme 1000D
Chicken Tex is een voor Crumpler vervaardigde nylon stof van 1000D. De D staat voor Denier en dat is een meeteenheid voor de sterkte en (weef)dichtheid van stoffen. 1000D is bijzonder hoogwaardig. ChickenTex is sterk en dicht-geweven en biedt daardoor zeer goede bescherming tegen alle weersomstandigheden. Chicken Tex door Crumpler bedachte naam en wordt speciaal voor Crumpler gemaakt.

Waterafstotend
Chicken Tex heeft aan de binnenkant een laag PU (polyurethaan) en aan de buitenzijde een coating van teflon. Crumpler tassen zijn daarom onvergelijkbaar goed beschermd tegen water, vocht en vuil. Ook de protectiematerialen (neopreen) hebben een waterafstotende buitenlaag.

Stikwerk
Crumpler maakt in de stiksels veel gebruik van trenzen, meervoudige en gekruiste sticklijnen ter versterking van kruisverbindingen en einden. Die worden ook gebruikt in bijvoorbeeld spijkerbroeken tegen. Trenzen kunnen hoge belastingen aan en maken een product extreem duurzaam.

30 jaar garantie
Omdat Crumpler zoveel aandacht besteed aan ontwerp en productie is een garantietermijn van 30 jaar mogelijk. Een Crumpler tas is gemaakt om een leven lang mee te gaan.

Algemeen
Ontwerp
Gewicht en omvang
Schrijf een review voor Crumpler Proper Roady 90 Grijs Zwart / Oranje
Crumpler Proper Roady 90 Grijs Zwart / Oranje
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Crumpler Proper Roady 90 Grijs Zwart / Oranje
Crumpler Proper Roady 90 Grijs Zwart / Oranje

Crumpler Proper Roady 90 Grijs Zwart / Oranje

Normale prijs: € 20,95

Special Price € 20,49

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA