Crumpler Proper Roady 7500 Diep Rood

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 99,95

Special Price € 62,30

OF
Niet op voorraad

Crumpler Proper Roady 7500 Diep Rood

Crumpler Proper Roady 7500 Diep Rood

De Crumpler Proper Roady 7500 is een compacte schoudertas, die is gemaakt van een robuust nylon (1000D) om uw duurzame apparatuur optimaal te beschermen. De tas heeft een minimalistisch design, maar heeft tegelijkertijd voor elke gelegenheid genoeg te bieden. Dankzij de gewatteerde verstelbare tussenschotten profiteert u van extra flexibiliteit en gebruikersgemak.

Capaciteit van de Crumpler Proper Roady 7500:

  • Semi-professionele digitale spiegelreflexcamera met zoomobjectief, 2 extra objectieven, flitser en een tablet (formaat iPad)

Chicken Tex Supreme 1000D
Chicken Tex is een voor Crumpler vervaardigde nylon stof van 1000D. De D staat voor Denier en dat is een meeteenheid voor de sterkte en (weef)dichtheid van stoffen. 1000D is bijzonder hoogwaardig. ChickenTex is sterk en dicht-geweven en biedt daardoor zeer goede bescherming tegen alle weersomstandigheden. Chicken Tex door Crumpler bedachte naam en wordt speciaal voor Crumpler gemaakt.

Waterafstotend
Chicken Tex heeft aan de binnenkant een laag PU (polyurethaan) en aan de buitenzijde een coating van teflon. Crumpler tassen zijn daarom onvergelijkbaar goed beschermd tegen water, vocht en vuil. Ook de protectiematerialen (neopreen) hebben een waterafstotende buitenlaag.

Stikwerk
Crumpler maakt in de stiksels veel gebruik van trenzen, meervoudige en gekruiste sticklijnen ter versterking van kruisverbindingen en einden. Die worden ook gebruikt in bijvoorbeeld spijkerbroeken tegen. Trenzen kunnen hoge belastingen aan en maken een product extreem duurzaam.

30 jaar garantie
mdat Crumpler zoveel aandacht besteed aan ontwerp en productie is een garantietermijn van 30 jaar mogelijk. Een Crumpler tas is gemaakt om een leven lang mee te gaan.

Algemeen
Ontwerp
Gewicht en omvang
Schrijf een review voor Crumpler Proper Roady 7500 Diep Rood
Crumpler Proper Roady 7500 Diep Rood
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Crumpler Proper Roady 7500 Diep Rood
Crumpler Proper Roady 7500 Diep Rood

Crumpler Proper Roady 7500 Diep Rood

Normale prijs: € 99,95

Special Price € 62,30

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA