Colour Confidence GrafiLite

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 99,00

Special Price € 39,95

2 Jaar Extra Garantie (tot € 250)

2 Jaar Extra Garantie (tot € 250)

OF
Op voorraad, direct leverbaar
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Colour Confidence GrafiLite

Colour Confidence GrafiLite

Bekijk uw printwerk, foto's en kleuren in natuurlijk licht, overdag of 's avonds, met de Colour Confidence GrafiLite. Kleuren kunnen nogal verschillend zijn in verschillende lichtomstandigheden. Zo zijn er nogal wat verschillen als u kleuren beoordeelt met licht van u thuis of met licht op kantoor. Het totale omgevingslicht beinvloedt de kleurperceptie. Met de GrafiLite kunt u de kleuren op een duidelijke en nauwkeurige wijze beoordelen.

De Colour Confidence GrafiLite is een krachtige, energiezuinige lamp in een neutrale midgrijze behuizing, voorzien van een speciale mat, geschikt voor het beoordelen van kleurproeven, drukwerk en prints of kleurstalen. De GrafiLite is idiaal voor fotografen, ontwerpers en iedereen die zich op een nauwkeurge manier met kleuren bezig houdt.

Algemeen
Gegevens
1 Reviews van de Colour Confidence GrafiLite
Colour Confidence GrafiLite
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Aardig daglicht-achtig lampje
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Jan Torfs - 14-12-2016 Dit lampje is bedoeld om foto's en dgl op kleur te checken. Het werkt zeker veel beter dan veel gewone huiskamer lampen. Maar als je dit nader bekijkt met kleurmeting blijkt het toch een forse groenzweem te hebben. Ook al merk je dit zelf vaak niet op met het blote oog, het heeft wel effect op je kleurwaarneming. Al met al een redelijke en handige lamp voor dit geld.

1 artikel(en)

Trusted shops Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay