Canon Standaard lens

Begin uw nieuwe fotografische avontuur met een Canon standaard lens. Een spiegelreflex- of systeemcamera wordt vaak in een bundel geleverd met een standaard lens (ook wel kitlens). Dit is een lens met een brandpuntsafstand van 18-55mm of vergelijkbaar. De beeldhoek komt daarbij overeen met het blikveld van het menselijk oog. Een Canon standaard lens wordt daarom gebruikt in allerlei situaties. Een Canon standaard lens is het perfecte opstapje naar lenzen met andere brandpuntafstanden die worden gebruikt voor specifieke doeleinden.

18 artikel(en)

18 artikel(en)

De voordelen van een Canon standaard lens

De voordelen van een Canon standaard lens zijn vooral het formaat en het gebruikersgemak. Uw camera wordt niet direct veel zwaarder met een standaard lens en u kunt de lens gebruiken voor veel verschillende fotomomenten. Zo maakt bijvoorbeeld kennis met een stukje groothoekfotografie of portretfotografie. Vaak is het diafragma van een Canon standaard lens niet zo groot, dus voor een echte specialisatie heeft een andere lens nodig.

Een Canon standaard lens kopen

Heeft u interesse in een Canon standaard lens? Bekijk dan ons ruime assortiment en kies de lens die het beste bij u past. In onze webshop vindt u alle beschikbare modellen. Bekijk daarbij ook eens naar onze tweedehandsproducten of ex-demo’s. Dit zijn goed werkende cameralenzen tegen een lage prijs. U kunt ook een van onze winkels bezoeken en vragen om een passend advies bij een van onze kundige winkelmedewerkers.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA