Canon Ixus

De Canon Ixus is de ideale compact camera om altijd bij u te dragen. De camera heeft een slanke en strakke behuizing en past in iedere broekzak. Alhoewel de Ixus modellen zeer compact zijn, hebben ze een krachtige sensor en heldere optica. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en zijn meestal voorzien van wifi en andere handige features. Bent u op zoek naar een ‘mikken & klikken’ camera, die prachtige foto’s en video’s maakt? Bekijk dan ons ruime assortiment Canon Ixus camera’s.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Ontdek de fotografie met een Canon Ixus

Als u enthousiast bent geworden van fotografie door uw smartphone, dan is een Canon Ixus een perfecte volgende stap. Deze camera’s zijn net zo klein en handzaam, maar zijn van binnen krachtig genoeg om uw ontluikende liefde voor fotografie verder aan te wakkeren. Ze geven u meer creatieve mogelijkheden en laten u kennismaken met een van de bekendste en belangrijkste merken in de fotografie: Canon.

Een Canon Ixus kopen

In onze online fotowinkel vindt u een ruim assortiment Ixus camera’s. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren. U kunt ook op werkdagen tot 22:00 uur onze klantenservice bellen voor een uitgebreid advies. Of bezoek een van onze fotowinkels.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA