Canon

Canon, toonaangevend en een zwaargewicht in de markt van Digital Imaging. Canon biedt u alles op het gebied van fotografie, van camera’s tot flitsers. Met Canon heeft u kwaliteit in handen. Kwaliteit, wat Foto Konijnenberg hoog in het vaandel heeft staan. Mede om deze reden voeren wij het officiële Canon Pro Partnerschap. Bekijk ook de Canon lease mogelijkheden.

Tweedehands

Naast nieuwe Canon fotoapparatuur vindt u bij ons ook tweedehands camera's, lenzen en overige producten van Canon. 

Meer tweedehands Canon

Demo

De Canon demoproducten hebben in onze winkel gestaan of zijn uit de verpakking geweest. U heeft recht op de reguliere garantie.  

Meer Canon demo's

Lease

Lease

Ontdek alle mogelijkheden van Canon met onze leaseservice. Voor een vast bedrag per maand least u apparatuur van Canon. 

Meer over Canon lease

Canon Studenten Cashback

Canon Studenten Cashback

  • Studenten ontvangen tot € 300 cashback
  • Op geselecteerde Canon producten
  • Cashback via Canon
  • Actie is geldig t/m 31 december 2019

Lees meer

De nieuwe Canon EOS R Full Frame Systeemcamera

De nieuwe Canon EOS R Full Frame Systeemcamera

Maak kennis met de Canon EOS R, de eerste full frame systeemcamera van Canon. Naast de supersnelle autofocus, is dit de eerste camera die onder omstandigheden...

Lees meer

Canon presenteert de EOS 2000D en M50

Canon presenteert de EOS 2000D en M50

Canon heeft de EOS 2000D en de EOS M50 geïntroduceerd. Eerstgenoemde is de perfecte instap DSLR, terwijl de M50 een veelzijdige systeemcamera is.

Lees meer

Canon EOS

Op zoek naar een Canon spiegelreflex? Met de Canon EOS kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Vertrouw op sublieme prestaties dankzij de allernieuwste technieken, subliem beeldkwaliteit en het gebruiksvriendelijke design.

Canon Objectieven

Canon heeft een legio aan objectieven voor diverse doeleinden. Wilt u gaan fotograferen in macro, telefoto of in groothoek? Elk objectief biedt een nieuw perspectief. Vindt u de kleine wereld van macro fascinerend? Dan voldoet de Canon 100mm prima aan uw wensen voor een prima beeld. Verweg dichtbij halen? Bekijk dan de populaire Canon EF zoomobjectieven.

Canon product kopen?

In onze webshop vindt u een zeer ruim Canon assortiment. Bestelt u uw Canon product op een werkdag voor 22.00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online staan wij u ook in Den Ham en Turnhout graag te woord met een passend Canon advies.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA