Canon Selphy CP1000

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 99,00

Special Price € 89,00

OF
Niet op voorraad

Canon Selphy CP1000

De Canon Selphy CP1000 printer is een lichte, compacte printer die zowel thuis als op locatie, snel en eenvoudig, hoogwaardige prints maakt. De Auto Image Optimize functie optimaliseert de helderheid van uw afbeeldingen en zorgt dat onvolkomenheden op het beeld worden gecorrigeerd.

Intuitief gebruiksgemak

Het kantelbare 2,7 inch LCD-scherm zorgt voor een eenvoudige weergave, en door de intuïtieve menu's met instructies en het gebruiksvriendelijk ontwerp, print u in minder dan een minuut professionele kwaliteitsfoto's. De printer biedt de mogelijkheid om te printen in zowel briefkaartformaat al vierkant formaat en creditcardformaat door gebruik van de optionele papiercassette PCC-CP400. De Dye-sublimation techniek zorgt voor geweldige kleuren en kleurdiepte. De speciale glanzende coating zorgt ervoor dat elke print een leven lang (tot maar liefst 100 jaar) mooi blijft. De zijdeglans afdrukken zijn vlek- en vingerafdrukbestendig.

Oplaadbare accu

Met de optionele, oplaadbare NB-CP2L accu heeft u overal de mogelijkheid om afdrukken te maken. Met een accu kunt u meer dan 36 prints op briefkaartformaat printen.

Pasfotofunctie

De Canon Selphy CP1000 is voorzien van een nieuwe functie, waardoor het mogelijk wordt om pasfoto's te printen. Deze functie is ideaal voor pasfotoleverancies die flexibel en snel moeten werken. Via het ingebouwde PictBridge kunt u de afmetingen voor de bedoelde pasfoto selecteren, en in slechts 47 seconden zijn de foto's geprint. Behalve PictBridge kunt u ook printen vanaf een USB-stick of geheugenkaart (CompactFlash, SD-kaarten, Micro-SD). Met de Dual ID-printoptie kunt u twee verschillende ID-formaten op een vel papier printen. De automatische snijlijnen zorgen ervoor dat u deze nauwkeurig kunt uitsnijden.

Kenmerken van de Canon Selphy CP1000

  • Lichte, compacte fotoprinter
  • Professionele en duurzame kwaliteitsfoto's in minder dan een minuut
  • Lage printkosten
  • ID-fotoprint
  • Compatibel met SD- en CF kaarten en printen vanaf een USB-stick
  • Op locatie printen met behulp van de optionele oplaadbare NB-CP2L accu

Inhoud van de verpakking

  • AC-kabel
  • CA-CP200B voedingsadapter
  • Papiercassette briefkaartformaat
  • Handleiding
Algemeen
Printkwaliteit
Printtechnologie
Beeldscherm
Poorten & interfaces
Papier
Opslagmedia
Gewicht en omvang
Energie
Minimale systeemeisen
Kleur
Prestatie
Eisen aan de omgeving
Overige specificaties
Inhoud van de verpakking
Technische details
Mediatypes
1 Reviews van de Canon Selphy CP1000
Canon Selphy CP1000
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Beste uitvinding ooit
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
serge - 17-08-2016 Dit apperaat raad ik iedereen aan, gedaan met enkel fotos kijken op een scherm, terug naar de oude tijd om samen gezellig in een album te kijken; de kwaliteit van de fotos is uitstekend en de service bij fotokonijnenberg is uitmuntend. Nooit ben ik eerder zo tevreden geweest over een online shop als deze.

1 artikel(en)

Alternatieven voor Canon Selphy CP1000
Canon Selphy CP1000

Canon Selphy CP1000

Normale prijs: € 99,00

Special Price € 89,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA