Canon Imageprograf Pro-1000

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 1.299,00

Special Price € 999,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Canon Imageprograf Pro-1000

Uitzonderlijke A2-afdrukken met het unieke pigmentinktsysteem van Canon met 12 kleuren. De Canon Imageprograf Pro-1000 voor grootformaat, met een indrukwekkend groot kleurbereik, is voorzien van een gebruiksvriendelijk kleurenscherm en levert snelle en consistente afdrukken die altijd een indruk achterlaten.

Kenmerken van de Canon Imageprograf Pro-1000

  • Micro-inktdruppels voor nauwkeurig printen
  • Printen tot A2-formaat
  • Gebruiksvriendelijk kleurenscherm
  • WiFi- en Ethernet-connectiviteit
  • Chroma Optimizer

Uitmuntende kwaliteit

De Imageprograf Pro-1000 levert afdrukken met een uitmuntende kwaliteit op A2-papier dankzij het Lucia Pro-pigmentinktsysteem van Canon en Chroma optimizer. De Pro-1000 levert van de Canon Imageprof printers het grootste printformaat tot 17". Door het gebruik van LUCIA-inkt hebben de afdrukken een vloeiende kleurgradatie, minder korrelvorming en minder bronzing. De resultaten zijn altijd indrukwekkend.

Gebruikersgemak

Bij het ontwerp van de Imageprograf Pro-1000 is er ook steeds gedacht aan de gebruiker. Naast een gebruiksvriendelijk kleurenscherm heeft u ook de mogelijkheid om wireless te printen. U kunt de Canon print-app downloaden op een IOS- of Android-apparaat of u kunt printen via de WiFi-verbinding van uw laptop.

Inhoud van de verpakking

  • Canon Imageprograf Pro-1000 printer
  • Printkop
  • Netsnoer
  • 12 afzonderlijke inktcartridges
  • Installatiehandleiding
Algemeen
Printkwaliteit
Printtechnologie
Printsnelheid
Beeldscherm
Invoercapaciteit
Poorten & interfaces
Papier
Opslagmedia
Gewicht en omvang
Energie
Minimale systeemeisen
Kleur
Software
Prestatie
Geheugen
Eisen aan de omgeving
Overige specificaties
Geluidsproductie
Technische details
Certificaten
Mediaformaten
1 Reviews van de Canon Imageprograf Pro-1000
Canon Imageprograf Pro-1000
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Geweldige printer!
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
VW - 02-11-2020 De eerste resultaten zijn schitterend: in combinatie met een goed gekalibreerd scherm geeft dit exacte resultaten, perfect voorspelbaar, zoals het hoort. De interne densitometer is erg handig: élke PRO-1000 heeft hierdoor exact dezelfde output waardoor icc-profielen uitwisselbaar zijn. Voor veel papiersoorten vind je ze zelfs op het internet. De printer is duurder in aankoop dan de nieuwe PRO-300, maar als je het verschil in inktvolumes (pigment inkt trouwens) van de meegeleverde cartridges mee telt en de printer regelmatig gebruikt, heb je dit prijsverschil snel terug verdiend. Bovendien heeft de PRO-300 geen densitometer. Canon printers onderhouden zichzelf (het is best dat je hem niet automatisch laat uitschakelen). Hierdoor wordt weleens gezegd dat ze daardoor inkt verspillen, maar de nozzles gaan net daarom minder snel verstoppen. Inkt gebruiken is dus eigenlijk nodig om dit soort printers (van welk merk ook) goed te onderhouden. Alleen deze regelt dit helemaal zelf! Sommige software stukken (bv accounting module, zijn iets minder handig bij de opstart, maar eens je het weet te vinden is het erg handig om te berekenen hoeveel elke print exact kost (inkt, papier,...). Samengevat mijn eerste indruk: Top printer!

1 artikel(en)

Alternatieven voor Canon Imageprograf Pro-1000
Canon Imageprograf Pro-1000

Canon Imageprograf Pro-1000

Normale prijs: € 1.299,00

Special Price € 999,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA