Canon Extender 2.0x III

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 579,00

Special Price € 432,95

OF
Niet op voorraad

Canon Extender 2.0x III

De Canon Extender 2.0x III is ideaal voor pers-, sport- en natuurfotografie. Hij verdubbelt de brandpuntsafstand van het tele(zoom)objectief uit Canons L-serie met nauwkeuriger AF en verbeterde communicatie tussen objectief en camera. 

Er zijn objectieven uit de L-serie waarbij door de opgetelde lichtsterkte de AF niet meer werkt. Neemt u s.v.p. contact met ons op om te checken of het met uw combinatie gaat werken.

Kenmerken van de Canon Extender 2.0x III

  • Vergroot de brandpuntsafstand 2x
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Stof- en waterbestendig
  • Verbeterde communicatie tussen objectief en camera
  • Geoptimaliseerde objectiefcoatings
  • Compatibel met de tele(zoom)objectieven uit de L-serie

Brandpuntsafstandvergroting voor superteleobjectieven

De Extender EF 2x III is speciaal ontworpen om samen te werken met de IS superteleobjectieven uit de L-serie om de brandpuntsafstand met een factor 2x te vergroten. Het ontwerp van de converter zorgt ervoor dat de prestatie en beeldkwaliteit van het objectief behouden blijven.

Hoogwaardige constructie

De verbeterde antireflectiematerialen in de objectiefcilinder en een coating rond de buitenste randen van de objectiefelementen onderdrukken schittering. De constructie is stof- en waterbestendig, wat de beeldkwaliteit ten goede komt.

Verbeterde communicatie tussen objectief en camera

De ingebouwde microprocessor brengt gegevens zorgvuldig over tussen het objectief en de camera, waardoor de AF- en meetprestaties worden verbeterd.

Compatibel met de tele(zoom)objectieven uit de L-serie

De Extender EF 2x III is compatibel met de meeste tele(zoom)objectieven uit de L-serie, Canons boegbeeld op het gebied van professionele objectieven. Met deze converter verdubbelt u de brandpuntsafstand terwijl het effectieve diafragma van het objectief slechts met twee stops afneemt.

Algemeen
Gegevens
Prestatie
Lenssysteem
Gewicht en omvang
Ontwerp
3 Reviews van de Canon Extender 2.0x III
Canon Extender 2.0x III
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Super ding geweldige foto's zonder verlies kwalitiet
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
A.KRUYT - 22-03-2019 Extender 2x iii is een hulp stuk om je brandpunt afstand te vergroten, op diversen lenzen gezet, doen het allemaal prima.op de 135mm lens canon f2 licht verlies nihil bij de 70-200 mm een geweldige aanwinst kleine vogels nu bijna beeld vullend op de plaat elk veertje apart te zien zelfs het dons. Op een paar honderd meter nog een kraai te zien op een paaltje foto op 100 procent [RAW ]bestand ondanks de trillende lucht van de op stijgende warmte
Zeer goed en grote verbetering
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Decleer Michel - 27-02-2018 Heb mijn vorige verdubbelaar (II) laten vallen en gebroken. Het prijskaartje is inderdaad veranderd, maar ook de functionaliteit. Kan nu met de DX2 en de deze extender (III) alle scherpstelpunten gebruiken, wat een enorm voordeel is. Ben reeds blij dat mijn madam hem omverstootte. Met de 600mm en deze converter perfect beeld. Sensor DX2 is wel een stofzuiger; zeer vervelend.
over geprijsd
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Martijn - 07-03-2014 Deze Canon Extender EF 2x III is naar mijn idee over geprijsd. Als je de verschillende onderzoek/test websites mag geloven dan is het verschil minimaal tussen de oudere Canon Extender EF 2x II.

In de tijd dat de Canon Extender EF 2x II nog in de winkel werd verkocht, kon je deze rond de €250,00 a €275,00 kopen.

De nieuwe Extender zit nu rond de 470,00 euro, dat is ± 200 euro meer dan versie 2. Het lijkt er dan ook op dat Canon hier meer een marketingstunt mee heeft uitgehaald, dan een veel betere extender op de markt te brengen.

Mijn advies is dan ook, kijk eens rond naar occasions/tweedehands extenders die voor een nette prijs worden aangeboden.

3 artikel(en)

Alternatieven voor Canon Extender 2.0x III
Canon Extender 2.0x III

Canon Extender 2.0x III

Normale prijs: € 579,00

Special Price € 432,95

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA