Canon EOS RP Body + EF - RF Mount Adapter + RF 28-70mm F/2L USM

| Omschrijving | Specificaties
€ 4.818,00
Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Canon EOS RP Body + EF - RF Mount Adapter + RF 28-70mm F/2L USM

Deze Canon EOS RP Body + EF - RF Mount Adapter + RF 28-70mm F/2L USM bundel bestaat uit de Canon EOS RP camera, een EF naar RF Adapter en een RF 28-70mm lens. Ondanks de omvangrijke full-frame sensor is de Canon EOS RP indrukwekkend klein. De camera combineert flexibele mogelijkheden met draagbaarheid. Met een 26,2 MP full-frame CMOS-sensor met hoge resolutie in combinatie met een DIGIC 8-beeldprocessor, kunnen zowel foto's als video worden opgenomen met een breed gevoeligheidsbereik voor verschillende lichtomstandigheden. De sensor maakt ook een geavanceerd CMOS-AF-systeem met dubbele pixels mogelijk, dat fasedetectiepunten op de sensor biedt voor snel en nauwkeurig scherpstellen tijdens stilstaande beelden en videobediening. Als aanvulling op de sensor en processor, beschikt de RP ook over een elektronische zoeker en een kantelbare LCD-monitor om gemakkelijker zicht vanuit hoge en lage hoeken. Bovendien maken WiFi en Bluetooth draadloze camerabesturing op afstand mogelijk, samen met direct delen van afbeeldingen met gekoppelde mobiele apparaten.

De EOS RP is uitgerust met de RF-lensvatting, die Canon's reeks RF-vatting lenzen ondersteunt. Deze vatting wordt gekenmerkt door zijn brede 54 mm diameter en korte 20 mm flensafstand, waardoor lenzen worden ontwikkeld die zowel sneller als kleiner zijn dan hun SLR-equivalenten. De vatting bevat ook een 12-pins elektronisch contactsysteem voor meer geavanceerde autofocus en beeldstabilisatiemogelijkheden. Dit vatting ontwerp biedt ook volledige compatibiliteit met bestaande EF- en EF-S-mount-lenzen via een optionele EF-EOS R-montageadapter. Een grote 26,2 MP full-frame CMOS-sensor wordt gebruikt en dient als een ideale balans tussen output met hoge resolutie, prestaties bij weinig licht en snelheden. In combinatie met de DIGIC 8-beeldprocessor heeft de EOS RP een breed gevoeligheidsbereik voor het werken in verschillende lichtomstandigheden.

Dual Pixel CMOS AF biedt soepele en snelle scherpstellingsprestaties op dezelfde manier als een camcorder focus krijgt. Dit systeem integreert twee afzonderlijke fotodiodes binnen elke pixel om een brede en dichte netwerkfase-detectie-verzamelelementen over een meerderheid van de beeldsensor te verschaffen om focusjagen te verminderen voor snellere, directere regeling van focusplaatsing. Wanneer je met stilstaande beelden werkt, werkt dit scherpstellingssysteem om snel en nauwkeurig scherp te stellen, waardoor het ideaal is voor het opnemen en volgen van bewegende onderwerpen, zodat bij elke opname een kritische scherpstelling wordt verkregen. Bij het opnemen van video biedt een Movie Servo AF-modus een vloeiende en natuurlijke scherpstelling bij het overschakelen van verschillende onderwerpen of verschillende afstanden binnen de scène, evenals de mogelijkheid om trackinggevoeligheid, AF-snelheid en Face Tracking-prioriteit te specificeren. Dankzij het Touch AF-systeem is rackfocus mogelijk door eenvoudig elementen in de scène op het aanraakscherm aan te raken om de focus op een intuïtieve manier te veranderen.

EF - RF Mount Adapter

De Canon EF - RF Mount Adapter is een unieke lensadapter die is ontworpen voor het bevestigen van elke EF- of EF-S-vattinglens aan de EOS R-spiegelloze digitale camera. Deze geavanceerde adapter is voorzien van een aanpasbare bedieningsring, net als die op native RF-montuurlenzen, voor het intuïtief aanpassen van belichtingsinstellingen, zoals ISO, diafragma en belichtingscompensatie. Deze ring geeft voelbare feedback wanneer deze wordt gedraaid, waardoor je gemakkelijk uw instellingen kunt aanpassen. Het behoudt ook volledige autofocus en beeldstabilisatiemogelijkheden en bevat geen optische componenten, waardoor de oorspronkelijke optische kwaliteit van de gemonteerde lens behouden blijft. Bovendien is de adapter stof- en waterbestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in barre weersomstandigheden.

Canon RF 28-70mm F2 L USM lens

De Canon RF 28-70mm F2 L USM lens combineert de veelzijdigheid van een zoomlens met de snelheid die doorgaans wordt gereserveerd voor een prime-lens, en is een groothoeklens tot een portretlens die wordt gekenmerkt door zijn indrukwekkend unieke f/2 constant maximaal diafragma. Dit heldere ontwerp levert uitstekende prestaties bij weinig licht samen met verbeterde controle over de scherptediepte voor het isoleren van het onderwerp. Als aanvulling op de geavanceerde optische eigenschappen is Canon's bewezen ultrasone motor van het ringtype, die snelle en stille autofocusprestaties levert, samen met een full-time handmatige scherpstelling. Bovendien, uniek voor RF-lenzen, heeft deze 28-70 mm een configureerbare bedieningsring voor het intuïtief aanpassen van belichtingsinstellingen, waaronder ISO, diafragma en belichtingscompensatie, van de lens zelf.

Kenmerken van de Canon EOS RP Body

 • 26,2 MP full-frame CMOS-sensor
 • DIGIC 8 beeldprocessor
 • Dual Pixel CMOS AF
 • 2.36m-Dot elektronische zoeker
 • Vari-angle touchscreen LCD
 • WiFi en Bluetooth-connectiviteit
 • Inclusief EF naar RF Adapter
 • Inclusief RF 28-70mm F2 L USM lens

Kenmerken van de Canon RF 28-70mm F2 L USM

 • Herdefinieer wat je verwacht van een standaardzoomlens
 • Supersnel F/2-diafragmaontwerp voor extra creatieve kracht
 • Soepele, vrijwel stille autofocus, met Canon's USM-technologie
 • Slimme bedieningselementen en intuïtieve ergonomie voor een natuurlijke fotografeerervaring
 • Legendarische Canon L-serie stamboom inspireert vertrouwen

Standaard meegeleverd bij de Canon EOS RP Body

 • Accu
 • Acculader
 • Bodydop
 • Nekkoord
 • RF 28-70mm F2 L USM lens
 • Lensdoppen
 • EF - RF Mount Adapter
Algemeen
Gegevens
Fotokwaliteit
Belichting
Geheugen
Beeldscherm
Schrijf een review voor Canon EOS RP Body + EF - RF Mount Adapter + RF 28-70mm F/2L USM
Canon EOS RP Body + EF - RF Mount Adapter + RF 28-70mm F/2L USM
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Canon EOS RP Body + EF - RF Mount Adapter + RF 28-70mm F/2L USM

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA