Canon EOS 7D Mark II + W-E1 WiFi Adapter

| Omschrijving | Specificaties

€ 1.134,00

€ 1.129,00

€ 5,00 bundelvoordeel

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Canon EOS 7D Mark II Body Canon EOS 7D Mark II Body 1
Canon W-E1 WiFi Adapter Canon W-E1 WiFi Adapter 1
Op voorraad, direct leverbaar

Canon EOS 7D Mark II + W-E1 WiFi Adapter

De Canon EOS 7D Mark II + W-E1 WiFi Adapter spiegelreflexcamera presteert optimaal in elke fotografische situatie, van de straat tot in de studio. Dankzij de snelheid (continue-opnamen tot 10 fps) en precisie (150.000-pixel meetsensor met IR-detectie) die deze camera levert, legt u ook alle actie- en sportmomenten scherp vast. De functies voor fotograferen bij weinig licht en de geïntegreerde GPS maken het daarbij tot een ideale camera voor reisreportages.

Ook als u werkt in zware omstandigheden, kunt u bovendien vol vertrouwen opnamen blijven maken. De weerbestendige bedieningselementen beschermen de EOS 7D Mark II tegen water en stof, en de magnesiumlegering zorgt voor extra duurzaamheid.

Kenmerken van de Canon EOS 7D Mark II

 • 20.2 CMOS-sensor
 • Full HD-opnamen (1080p) met variabele framerates tot 50 of 60 fps
 • Dual Pixel CMOS AF-technologie
 • 65 over het beeld verspreide cross-type AF-punten
 • Twee geheugenkaartsleuven (CF en SDHC)
 • Geïntegreerde GPS
 • Zoeker met real-time elektronische display en Dual-Axis digitale waterpas
 • Inclusief WiFi-adapter

WiFi-functionaliteit

Als u Canon W-E1 WiFi-adapter in de SD-poort van de camera steekt, kunt u foto's en MP4-video's snel en draadloos overzetten naar een apparaat met internetverbinding. Met de bijbehorende, gratis app is het zelfs mogelijk om de camera op 10 meter afstand te bedienen. Zo fotografeert u objecten vanuit unieke invalshoeken en wordt het mogelijk om dieren te fotografen die anders zouden schrikken van uw aanwezigheid. Tot slot ondersteunt deze WiFi-adapter de CS100 Connect Station voor een back-up van al uw beeldmateriaal.

Blijf verbonden

Via de exclusieve HDMI-aansluiting kunt u Full HD-beeldmateriaal uitvoeren naar externe recorders en de EOS 7D Mark II zo naadloos opnemen in uw professionele workflow voor videobewerking. Dankzij de aansluitingen voor een hoofdtelefoon en microfoon kunt u een hoogwaardige digitale soundtrack opnemen en met de geluidloze bedieningselementen kunt u zonder storend geluid de instellingen van de camera wijzigen.

Hoogwaardige scherpstelling

De EOS 7D Mark II is voorzien van Dual Pixel CMOS AF-technologie voor een snelle en soepele autofocus-tracking tijdens het maken van video-opnamen of het gebruik van Live View. Elke pixel bevat twee fotodiodes die los van elkaar kunnen worden gelezen tijdens autofocus of samen bij het maken van foto's. De snelheid en gevoeligheid van focus-tracking tijdens het maken van video's kan worden aangepast om slow focuspulls mogelijk te maken.

Opnamefuncties met timer

Een geïntegreerde intervaltimer maakt opnamen gedurende vooraf geprogrammeerde periodes mogelijk - een geweldige manier om een langzaam veranderende scène vast te leggen en time-lapse video's te maken. Voor zeer lange sluitertijden kan de sluiter van de EOS 7D Mark II gedurende een vastgestelde tijd worden vergrendeld in bulbmodus.

150.000-pixel meetsensor met IR-detectie

Voor een consistente, nauwkeurige lichtmeting maakt de EOS 7D Mark II gebruik van een 150.000-pixel sensor om de scène in 252 gebieden te verdelen. Ieder gebied wordt geanalyseerd, waarna de juiste belichtingsinstellingen automatisch worden ingesteld of aan de fotograaf worden aanbevolen. Voor een hogere nauwkeurigheid, ook bij moeilijke lichtomstandigheden, wordt zowel infraroodlicht als licht in het zichtbare deel van het spectrum gemeten.

Inhoud van de verpakking

 • Canon EOS 7D Mark II Body
 • Canon W-E1 WiFi Adapter
 • Accu LP-E6
 • Lader LC-E6
 • USB-kabel
 • Draagriem
Algemeen
Gegevens
Netwerk
Minimale systeemeisen
Schrijf een review voor Canon EOS 7D Mark II + W-E1 WiFi Adapter
Canon EOS 7D Mark II + W-E1 WiFi Adapter
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Canon EOS 7D Mark II + W-E1 WiFi Adapter
Canon EOS 7D Mark II + W-E1 WiFi Adapter

Canon EOS 7D Mark II + W-E1 WiFi Adapter

€ 1.134,00

€ 1.129,00

€ 5,00 bundelvoordeel

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA