Canon EOS 7D Mark II Body

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 1.699,00

Special Price € 1.099,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Canon EOS 7D Mark II Body

De Canon EOS 7D Mark II spiegelreflexcamera presteert optimaal in elke fotografische situatie, van de straat tot in de studio. Dankzij de snelheid (continue-opnamen tot 10 fps) en precisie (150.000-pixel meetsensor met IR-detectie) die deze camera levert, legt u ook alle actie- en sportmomenten scherp vast. De functies voor fotograferen bij weinig licht en de geïntegreerde GPS maken het daarbij tot een ideale camera voor reisreportages.

Ook als u werkt in zware omstandigheden, kunt u bovendien vol vertrouwen opnamen blijven maken. De weerbestendige bedieningselementen beschermen de EOS 7D Mark II tegen water en stof, en de magnesiumlegering zorgt voor extra duurzaamheid.

Kenmerken van de Canon EOS 7D Mark II

 • 20.2 CMOS-sensor
 • Full HD-opnamen (1080p) met variabele framerates tot 50 of 60 fps
 • Dual Pixel CMOS AF-technologie
 • 65 over het beeld verspreide cross-type AF-punten
 • Twee geheugenkaartsleuven (CF en SDHC)
 • Geïntegreerde GPS
 • Zoeker met real-time elektronische display en Dual-Axis digitale waterpas

Blijf verbonden

Via de exclusieve HDMI-aansluiting kunt u Full HD-beeldmateriaal uitvoeren naar externe recorders en de EOS 7D Mark II zo naadloos opnemen in uw professionele workflow voor videobewerking. Dankzij de aansluitingen voor een hoofdtelefoon en microfoon kunt u een hoogwaardige digitale soundtrack opnemen en met de geluidloze bedieningselementen kunt u zonder storend geluid de instellingen van de camera wijzigen.

Hoogwaardige scherpstelling

De EOS 7D Mark II is voorzien van Dual Pixel CMOS AF-technologie voor een snelle en soepele autofocus-tracking tijdens het maken van video-opnamen of het gebruik van Live View. Elke pixel bevat twee fotodiodes die los van elkaar kunnen worden gelezen tijdens autofocus of samen bij het maken van foto's. De snelheid en gevoeligheid van focus-tracking tijdens het maken van video's kan worden aangepast om slow focuspulls mogelijk te maken.

Opnamefuncties met timer

Een geïntegreerde intervaltimer maakt opnamen gedurende vooraf geprogrammeerde periodes mogelijk - een geweldige manier om een langzaam veranderende scène vast te leggen en time-lapse video's te maken. Voor zeer lange sluitertijden kan de sluiter van de EOS 7D Mark II gedurende een vastgestelde tijd worden vergrendeld in bulbmodus.

150.000-pixel meetsensor met IR-detectie

Voor een consistente, nauwkeurige lichtmeting maakt de EOS 7D Mark II gebruik van een 150.000-pixel sensor om de scène in 252 gebieden te verdelen. Ieder gebied wordt geanalyseerd, waarna de juiste belichtingsinstellingen automatisch worden ingesteld of aan de fotograaf worden aanbevolen. Voor een hogere nauwkeurigheid, ook bij moeilijke lichtomstandigheden, wordt zowel infraroodlicht als licht in het zichtbare deel van het spectrum gemeten.

Inhoud van de verpakking

 • Canon EOS 7D Mark II Body
 • Accu LP-E6
 • Lader LC-E6
 • USB-kabel
 • Draagriem
Algemeen
Gegevens
Fotokwaliteit
Lenssysteem
Scherpstellen
Belichting
Video
Sluiter
Flitser
Audio
Geheugen
Beeldscherm
Zoeker
Poorten & interfaces
Netwerk
Camera
Ontwerp
Accu/Batterij
Eisen aan de omgeving
Gewicht en omvang
Certificaten
Overige specificaties
Technische details
8 Reviews van de Canon EOS 7D Mark II Body
Canon EOS 7D Mark II Body
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Een topper
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Jan - 29-11-2017 Een 9
Top autofocus en super snelheid!
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Gerben - 04-10-2016 Inmiddels ruim een week in het bezit van deze camera. Tot nu toe super tevreden en een geweldige opvolger van de vorige camera. De 10 beelden per seconde zijn meer dan voldoende en 65 scherpstelpunten zijn echt een genot!
Fast and stunning
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Jan Nijkamp - 21-04-2016 Snelheid is waar het om gaat in de sportfotografie. Nou dan zit je goed met deze 7D Mark II camera van Canon. Voor zaalsporten is deze camera in combinatie met een 24-70 zoom lens een verademing. Had al eerder een 50D en de 7D mark1, maar met deze camera wordt het allemaal veel eenvoudiger. Ik kan nu meer aandacht aan de compositie geven, dan aan de belichting, want met deze 7DM2 schiet ik alles raak en direct goed belicht.
Een echte aanrader voor de sportfotograaf want deze Canon EOS 7D Mark II camera is adembenemend snel.
Perfecte alles kunner.
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Stephan Claes - 05-12-2015 Ik gebruik dit toestel nu al een maandje. Zijn voorganger was een 40D. De tijd heeft niet stil gestaan. De mogelijkheden en snelheid van dit toestel zijn echt wel van een andere orde. De menu's zijn wat uitgebreider wat soms kan zorgen voor wat langer werk bij het aanpassen van instellingen. Alhoewel de Q knop belangerijke instelpunten onmiddellijk op het scherm tovert. De lock functie is best handig. Ook deze van de instelknop, zo staat je toestel niet plots in P wanneer je Tv had ingesteld. De zoeker ... wow al die mogelijkheden. En natuurlijk 10 fps schieten. Bij mijn eerste gebruik durfde ik niet hoger dan ISO 1250 of 1600 te gaan, op de 40D was dat al zwaar ruisen. Maar hier haal je makkelijk bruikbare resultaten met ISO 5000. Dubbel kaartslot ... wel who needs backup's wel ... na een kaart defect een tijdje terug worden de foto's nu ALTIJD op beide kaarten in RAW opgeslagen. Best blij dat de mogelijkheid bestaat. Prachtig toestel doet wat het moet doen !
Meer dan ik had verwacht
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Manon - 24-03-2015 Na lang vergelijken en zoeken heb ik uiteindelijk gekozen voor de 7D MARK II. Dit was zeker een goede keuze geweest waar ik geen spijt van heb. De snelle auto focus is ideaal bij actie foto's, je mist geen enkel moment.
Vlug, scherp, een droom voor natuurfatografen?
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
G. Theeuwes - 16-12-2014 Een ideaal toestel voor natuurfotografie. Scherp, vlug en minder ruis.
Ben blij dat ik de overstap gemaakt heb naar de Mark II.
Veelzijdige en gebruiksvriendelijke camera
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Desiree Adam - 06-12-2014 Heel blij met mijn nieuwe 7D, lekker snel, nog veel meer mogelijkheden en toepassingen en de 64 punten zijn prachtig in te stellen, heel mooi. Ruis geprobeerd tot 2000 ISO, eigenlijk praktisch geen ruis te zien. Dus tot nu toe super tevreden!
een dijk van een camara
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Jan van welt - 20-09-2014 gisteren bij photokina de body mogen uit testen in een woord wauw die moet ik hebben

8 artikel(en)

Alternatieven voor Canon EOS 7D Mark II Body
Canon EOS 7D Mark II Body

Canon EOS 7D Mark II Body

Normale prijs: € 1.699,00

Special Price € 1.099,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA