Canon EOS 5DsR Body

| Omschrijving | Specificaties
 
 
 

Normale prijs: € 4.399,00

Special Price € 2.659,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Canon EOS 5DsR Body

De Canon EOS 5DsR spiegelreflexcamera is voorzien van een 50,6 Megapixel full-frame CMOS-sensor en low-pass cancelation filter, die zorgen voor beelden met ultieme scherpte en helderheid. De razendsnelle Dual DIGIC 6-processor geeft u de mogelijkheid tot continu opnamen met 5 fps.

Dankzij de 61 AF-punten bent u verzekerd van een uiterst nauwkeurige scherpstelling. De EOS iTR AF-technologie helpt u daarbij om bewegende objecten te volgen. Met de instelbare bedieningsknoppen van de Canon EOS 5DsR fotografeert u met uw persoonlijke voorkeursinstellingen. Bovendien kunt ook de indeling van het Custom Quick Control-scherm naar eigen wens configureren.

Kenmerken van de Canon EOS 5DsR

 • 50,6 MP full-frame CMOS Sensor
 • Low-pass cancelation filter
 • USB 3.0-connectiviteit voor snelle prestaties bij 'tethered' opnamen
 • Body van magnesiumlegering
 • SD- en CF-kaart (UDMA 7-compatibel)
 • 61 AF-punten en EOS iTR AF-technologie
 • Dual DIGIC 6 Beeldprocessor
 • 3.2'' ClearView II LCD-scherm
 • Continu-opnamen met 5 fps
 • 150.000-pixel RGB+IR-meetsensor

Low pass cancellation-filter

Voor die opdrachten waar alleen het maximale niveau aan detailregistratie als acceptabel geldt, is de EOS 5DS R voorzien van een low pass cancellation-filter dat de scherpst mogelijke resultaten garandeert. Dit low pass cancellation-filter is perfect voor landschapsfotografen die werken in een omgeving waarin alles organisch is. Het filter zorgt voor een indrukwekkend niveau aan details om van een mooie opname een schitterende opname te maken.

Minder spiegeltrillingen voor maximale scherpte

De EOS 5DS maakt gebruik van Canon’s Mirror Vibration Control System om trillingen te beperken die worden veroorzaakt door bewegingen in de camera en kunnen leiden tot een tegenvallende beeldkwaliteit en een lage resolutie. Hierbij worden nokken gebruikt om de spiegel beter gecontroleert op en neer te bewegen, zodat de beweging van de spiegel minder geluid maakt.

Dual DIGIC 6-processors

Profiteer van snelle beeldverwerking en een hoge reactiesnelheid van de camera, ook bij de grote hoeveelheden gegevens die worden vastgelegd door de 50,6 Megapixel-sensor, dankzij de Dual DIGIC 6-processors. U kunt alle actie vastleggen met een ongeëvenaard vermogen om opnamen met een resolutie van 50,6 te maken met een snelheid van 5 fps, terwijl USB 3.0-connectiviteit zorgt voor snelle 'tethered' opnamen en de mogelijkheid om de camera op afstand te bedienen.

61-punts autofocus met grote dekking

Stel snel en nauwkeurig scherp, ook bij weinig licht, met een 61-punts AF-systeem. 41 cross-type punten, waaronder vijf van het extra gevoelige dubbele cross-type, bieden extra nauwkeurigheid. Gebruik alle 61 AF-punten samen, of groepeer ze in verplaatsbare zones voor scherpstelling op onderwerpen die zich buiten het midden bevinden. U kunt ook slechts één AF-punt selecteren om nauwkeurig scherp te stellen op een specifiek gedeelte van de scène.

EOS Intelligent Tracking and Recognition

De EOS Intelligent Tracking and Recognition (iTR) AF-technologie maakt gebruik van kleuren en gezichten om onderwerpen te herkennen en te volgen terwijl ze door het beeld bewegen. De AF-responsiviteit kan met een eenvoudig hulpmiddel worden aangepast, waardoor de scherpstelling wordt aangepast aan de opname-omgeving en het onderwerp, zodat andere voorwerpen die even door het beeld bewegen de scherpstelling niet verstoren.

Inhoud van de verpakking

 • EOS 5DsR (met body afsluitdop)
 • Oogschelp Eg
 • Accu LP-E6N (met beschermkap)
 • Acculader LC-E6
 • Brede riem
 • Interfacekabel IFC-150U II
 • Kabelbeschermer

 

Algemeen
Gegevens
Fotokwaliteit
Lenssysteem
Scherpstellen
Belichting
Video
Sluiter
Flitser
Geheugen
Beeldscherm
Zoeker
Poorten & interfaces
Netwerk
Camera
Ontwerp
Accu/Batterij
Minimale systeemeisen
Eisen aan de omgeving
Gewicht en omvang
Certificaten
Inhoud van de verpakking
Overige specificaties
Technische details
6 Reviews van de Canon EOS 5DsR Body
Canon EOS 5DsR Body
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
1 woord ... prachtig toestel
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Van Mechelen Marc - 23-07-2019 Fotograferen met dergelijk toestel is een echte luxe. Het toestel kan gewoon elke uitdaging aan. In combinatie met de juiste lens kan je echt DE foto trekken die je wil hebben. Een echte aanrader>
Toestel voldoet deze keer aan al mijn verwachtingen
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Willy Van Steenberge - 01-11-2018 Na vele reviews te hebben gelezen heb ik de stap gezet om de 5DsR te kopen. De vorige toestellen die ik van Canon had waren niet zo schitterend als het op scherpte aankwam. De foto's van een vriend van mij, die een paar Nikon's uit het bovenste segment bezit, waren veel scherper dan mijn foto's. Nu kan ik zeker met hem de strijd aangaan ook na een paar maal croppen .
Het feit dat het beter is om een statief te gebruiken om bewegingsonscherpte te voorkomen is voor mij geen hinderpaal omdat ik toch reeds fotografeerde met een steuntje.
Een hele stap vooruit ten opzichte van mijn Canon 70D!
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Pieter Dooms - 10-11-2016 Zéér scherp, stevig croppen mogelijk; vergeeft geen camerabeweging (snellere sluitertijd gebruiken); keuze tussen full frame, 1,3 en 1,6; moeilijker om uit de hand te fotograferen; zacht opklappen van de spiegel is een echte verrassing!
Fantastische camera !
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Bogaerts J. - 12-08-2016 Grotere foto's door de veelheid aan pixels en zeer scherp. Scherper dan de 5DIII Geen leercurve als je reeds werkt met de recente EOS DSLR camera's. Akkoord niet goedkoop, maar je krijgt er heel wat voor terug!
Zeer goed toestel
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Ortwin Volcke - 29-12-2015 Niet alleen grotere foto's (met meer crop mogelijkheid tijdens nabewerking) maar ook scherper dan de 5D3.
Ronduit "Prachtig" Apparaat
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Cilissen Luc - 15-10-2015 Het beste fototoestel wat ik ooit heb gebruikt !!

6 artikel(en)

Canon EOS 5DsR Body

Canon EOS 5DsR Body

Normale prijs: € 4.399,00

Special Price € 2.659,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA