Canon EF-M 22mm F2 STM

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 299,00

Special Price € 219,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Canon EF-M 22mm F2 STM

Canon EF-M 22mm F2 STM

Een 22mm-pancake-groothoekobjectief met EF-M-vatting - ideaal voor verbluffende landschappen en alledaagse reportages met de EOS M. Een maximaal diafragma van F2.0 produceert prachtige foto's en movies bij weinig licht.

Kenmerken van de Canon EF-M 22mm F2 STM

  • 22mm-groothoekobjectief
  • Eenvoudig mee te nemen samen met de EOS M
  • Verbluffende resultaten bij weinig licht met een diafragma van f/2.0
  • Soepele en stille STM-scherpstelling bij het maken van movies
  • Uitstekende beeldkwaliteit met asferische objectiefelementen
  • Maak professionele opnamen met onscherpe achtergronden

22mm-groothoekobjectief - voor onopvallende reportage
Dit platte, uiterst slanke en lichte 22mm-groothoekobjectief met vast brandpunt voor de EOS M is uiterst geschikt voor het onopvallend maken van opnamen, ideaal voor alledaagse reportages. De groothoek biedt meer ruimte in het kader, en maakt daarmee ook opnamen van uitgestrekte landschappen en prachtige groepsfoto's mogelijk.

Eenvoudig op reis mee te nemen met uw EOS M
Het uiterst slanke objectief met zijn lichte behuizing en stijlvolle buitenkant van aluminium is eenvoudig mee te nemen en wordt geleverd met EF-M-vatting die is afgestemd op uw EOS M.

Verbluffende resultaten bij weinig licht met een diafragma van F2.0
De EF-M 22mm F2 STM levert briljante resultaten in situaties met weinig licht dankzij een groot maximaal diafragma van F2.0. Zo kunt u zonder gebruik van een flitser of statief de natuurlijke sfeer van de avond en nacht vastleggen en heeft u de vrijheid bij elk type licht moeiteloos buitengewone opnamen uit de hand te maken.

Soepele, stille STM-scherpstelling bij het maken van movies
Met Movie Servo AF maakt u heel gemakkelijk movies van hoge kwaliteit die altijd scherp zijn. De functie maakt gebruikt van Inner Focus en STM (stappenmotortechnologie) voor een geruisloze en continue scherpstelling in de movie-modus. Zo krijgt u vloeiende movies met minder onscherpte.

Uitstekende beeldkwaliteit met asferische objectiefelementen
Dankzij de asferische objectiefelementen die sferische aberraties corrigeren die anders uw opnamen zouden verpesten, bent u altijd verzekerd van heldere beelden met een hoog contrast zonder vervorming, zelfs bij het maken van opnamen bij weinig licht. Het objectief is bovendien voorzien van Super Spectra-coatings waarmee een nauwkeurige kleurbalans en een hoog contrast wordt bereikt, en overstraling en reflecties worden onderdrukt. Zo kunt u bij elk licht prachtige opnamen maken.

Maak professionele opnamen met onscherpe achtergronden
Met de EF-M 22mm F2 STM maak je indrukwekkende professionele opnamen met een vloeiende, onscherpe achtergrond om uw onderwerp te benadrukken.

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Inhoud van de verpakking
1 Reviews van de Canon EF-M 22mm F2 STM
Canon EF-M 22mm F2 STM
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Topkwaliteit voor een lage prijs
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Herman - 15-11-2013 Met deze lens op je camera wordt de Canon M een jaszak camera. Tel daarbij op de verbazend hoge kwaliteit van de foto's die je met deze combinatie kan maken en je hebt het ideale fototoestel. En dat voor een belachelijk lage prijs.

1 artikel(en)

Canon EF-M 22mm F2 STM

Canon EF-M 22mm F2 STM

Normale prijs: € 299,00

Special Price € 219,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA