Canon EF 85mm f/1.2 L USM II

| Omschrijving | Specificaties
 
 
 

Normale prijs: € 2.319,00

Special Price € 1.899,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Niet op voorraad

Canon EF 85mm f/1.2 L USM II

Het Canon EF 85mm F1.2L USM II objectief combineert uitstekende beeldprestaties en gebruiksvriendelijkheid met een stof- en vochtbestendige constructie. Het grote diafragma van 1.2 laat zoveel licht binnen, dat u ook in moeilijke lichtomstandigheden prachtige plaatjes schiet. Professionele fotografen lopen daarom weg met dit objectief uit Canons L-serie. Het cirkelvormige diafragma geeft een mooie achtergrondonscherpte, Bokeh.

Uitgevoerd met een ringvormige USM (ultra sonic motor) stelt het Canon EF 85mm F1.2L USM II objectief supersnel en fluisterstil scherp. De speciale vorm van de lenselementen onderdrukken lichtvlekken en reflecties. Kleur en contrast worden onder handen genomen door de speciale lenscoating. Voor een optimale flitsmeting in elke opnamesituatie geeft het objectief afstandsinformatie door aan het E-TTL II flitssysteem van uw camera.

Kenmerken van de Canon EF 85mm F1.2 L II USM

  • L-serie constructie en optische elementen
  • Groot F1.2 diafragma
  • Snel, geruisloos autofocus
  • Super Spectra coatings
  • Cirkelvormig diafragmaopening voor uitstekende achtergrondontscherpte. "bokeh"
  • Geeft afstandsinformatie door aan de camera t.b.v. het E-TTL II flitssysteem
  • Inclusief zachte objectiefhoes en cilindrische zonnekap
Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Overige specificaties
4 Reviews van de Canon EF 85mm f/1.2 L USM II
Canon EF 85mm f/1.2 L USM II
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Een brok glas!
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Anko - 09-06-2019 Deze lens zou je soms door het raam willen gooien en dan weer niet. Het bokeh is bij geen enkele andere lens terug te vinden. Gecombineerd met een 25mm tussenring is een prachtige combinatie. Ik heb deze lens sinds 2012 en heb er veel mee gedaan.

Minpunt: het is niet stof- en vochtbestendig!
Super achtergrond
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Marc Diependael - 03-08-2017 Ik was op zoek naar een prime objectief om het aangezicht van het model haar scherp te hebben met een haast onherkenbare achtergrond op de foto. Eerst vereiste was een Canon L serie. Zo als mijn objectieven zijn. Waar ik ze zou aankopen wist ik ook. Daarom vroeg ik aan deze handelaar om advies. 2 dagen later is ze thuis geleverd De ef85mm f/1.2L II USM. ik ben er best tevreden mee. Bij de eerste shoot zaten er zo en paar foto s tussen .Heel scherp in het aangezicht,en de achtergrond zoals ik het graag zie. Ook met niet veel licht doet deze lens keurig zijn werk. Ze is wel zwaar in gewicht.maar dat merk je niet op de foto !!!
Geweldig helder beeld, ongekend bokeh !
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Erik - 21-08-2016 Prachtig objectief dat z'n (dure) prijs waard is. Echter zorg wel dat je 'n camera bezit die Micro-Adjustment heeft, moest 'm tot +7 corrigeren zodat de lens doet wat ik wil. Echter op de oudere 700D zonder de mogelijkheid tot Micro-Adjm. nagenoeg perfect terwijl op 2 recentere modellen (full frame en crop- censor) ik dus moest corrigeren. Vandaar bij Voldoet aan verwachting/Functionaliteit 4 sterren i.p.v. 5 . Maar eenmaal ingesteld (gaat vrij eenvoudig) ga je van Wauw tot Wauw moment, zulke fantastische plaatjes levert deze lens ! En ja de lens is zwaar, maar dat weet je voor je 'm koopt. Voor mij geen probleem. Maak je veel portretten (maar ook voor alledaags gebruik) dan is dit je lens ! Deze gaat nooit meer weg , groet Erik.
Prachtig helder beeld, fraaie onscherpte
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Paul - 26-01-2015 Jarenlang was ik een tevreden gebruiker van de 85/1.8: licht, handig, snel. Toen ik eenmaal de 85/1.2 ging gebruiken, bleef de 1.8 thuis. De 1.2 heeft een prachtige onscherpte (bokeh) en een fabelachtig helder zoekerbeeld. Dit objectief zit in een geheel andere klasse dan de 1.8. Handmatig scherpstellen is simpel door de geringe scherptediepte. Enige nadeel (hoewel ik daar geen last van heb): samen met de 5D MkIII en batterygrip wel een heel gewicht.

4 artikel(en)

Alternatieven voor Canon EF 85mm f/1.2 L USM II
Canon EF 85mm f/1.2 L USM II

Canon EF 85mm f/1.2 L USM II

Normale prijs: € 2.319,00

Special Price € 1.899,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA