Canon EF 800mm F5.6 L IS USM

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 14.999,00

Special Price € 12.999,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Canon EF 800mm F5.6 L IS USM

De Canon EF 800mm F5.6L USM is een van de super telefotolenzen die tot Canons L-serie behoren. Alhoewel het woord "super" de lading niet helemaal dekt. Met zo'n gigantisch bereik, haalt u de allerkleinste details naar voren. Dit objectief heeft een vast brandpuntafstand, waardoor u de grootst mogelijke scherpte krijgt, met de minste vervorming. U knalt de wonderen van de natuur in de hoge kwaliteit op de harde schijf.

Deze scherpte wordt vervaardigd door de Ultra Sonic Motor. (USM) Die werkt stil maar supersnel aan de focus. U zult versteld staan hoe scherp uw lens kan focussen, terwijl u het onderwerp met het blote oog nauwelijks kunt onderscheiden. De kortste scherpstelafstand is dan ook 6 meter.

Kenmerken van de Canon EF 800mm F5.6L USM

  • 4-stops Image Stabilizer met 2 modes
  • 2 x fluoriet, 1 x UD en 1 x super UD lenselementen
  • Ringvormige USM autofocus met 'full time' handmatige scherpstelling
  • Circulair diafragma voor mooie achtergrondonscherpte
  • Supra Spectra coatings onderdrukken reflecties en overstraling
  • Body van magnesiumlegering - 4,5 kg

Image Stabilizer

De Canon EF 800mm F5.6L IS USM is speciaal ontwikkeld voor professionele fotografie. Daarom zult u in deze lens alle snufjes en technologie vinden die Canon rijk is. Het objectief is uitgerust met de befaamde Image Stabilizer. U maakt foto's met een sluitertijd die vier stops langer is dan de normale snelheid, zonder dat het beeld onscherper wordt.

Het Canon ring USM-autofocussysteem staat garant voor verfijnd scherpstellen. Is uw foto bijzonder goed gelukt? Sla dan de scherpstelpositie op, zodat u het altijd weer kunt gebruiken. Met het cirkelvormige diafragma creëert u prachtige onscherpe achtergronden. Uw onderwerp komt nog mooier naar voren.

Hoogwaardige optiek

Zelfs de beste lenzen hebben last van de zon. Daarom heeft deze lenzen verschillende Asferische-, fluoriet-, UD-, en Super UD-glaselementen. Deze elementen corrigeren alle mogelijke lensfouten en zorgen dat de foto's scherp, contrastrijk en onvervormd op het scherm verschijnen. De Super Spectra-coatings gooien daar nog een schepje bovenop en geven de kleurbalans en contrast een extra boost. Reflecties en schitteringen komen niet in het woordenboek voor.

Canon zorgt goed voor zijn technologie. Daarom is deze lens, net als de SLR's van Canon, goed bestand tegen stof en vocht. De Canon EF 800mm F5.6L IS USM is groot, maar toch is er alles aan gedaan om hem licht te houden. Dankzij de magnesiumlegering is dit objectief kleiner en lichter dan zijn voorganger, de 600mm F4.0 L IS USM.

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Ontwerp
Schrijf een review voor Canon EF 800mm F5.6 L IS USM
Canon EF 800mm F5.6 L IS USM
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Canon EF 800mm F5.6 L IS USM

Canon EF 800mm F5.6 L IS USM

Normale prijs: € 14.999,00

Special Price € 12.999,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA