Canon EF 8-15mm F4.0 L USM Fisheye

| Omschrijving | Specificaties
 
 

Normale prijs: € 1.469,00

Special Price € 1.249,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Canon EF 8-15mm F4.0 L USM Fisheye

De Canon EF 8-15mm F4.0 L USM Fisheye een veelzijdig fisheyezoomobjectief voor volbeeld of cirkelvormig beeld. Dit objectief is onderdeel van de hoogwaardige L-serie van Canon en levert een fantastische beeldkwaliteit, zelfs met zo'n grote beeldhoek.

Een ring-USM (ultrasonische motor) maakt gebruik van ultrasonische frequentietrillingen voor het aandrijven van de supersnelle autofocus, die daardoor vrijwel geruisloos werkt. Een supersnelle CPU en geoptimaliseerde AF-algoritmes dragen ook bij aan de AF-snelheid. Continue elektronische handmatige scherpstelling is mogelijk zonder de AF-modus te hoeven uitschakelen.

Kenmerken van de Canon EF 8-15mm F4.0 L USM Fisheye

  • Cirkelvormig/volbeeld fisheyezoomlens
  • Onderdeel van Canons populaire L-serie
  • Duurzaam, sterk ontwerp
  • Stille en snelle autofocus
  • Full-time handmatige scherpstelling
  • Lens eenvoudig schoon

Cirkelvormig/volbeeld fisheyezoomlens

Twee aparte specialistische objectieven zijn overbodig met de EF 8-15mm F4.0 L Fisheye USM die zowel volbeeld als cirkelvormig fisheye-beelden biedt in combinatie met camera's met een (volbeeld) sensor van 24 x 36 mm. Voor fotografen die digitale spiegelreflex camera's gebruiken met een kleinere sensor zijn volbeeld fisheye-beelden ook mogelijk. Het vastleggen van de hele scène in één enkel beeld is nu eenvoudiger dan ooit door de diagonale beeldhoek van 180°.

Kwaliteit uit de L-serie

De L-serie vormt Canons boegbeeld op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn zeer goed bestand tegen stof en vocht.

Verbeterde beeldkwaliteit met SWC-coating

De gepatenteerde Subwavelength structure coating van Canon is speciaal ontwikkeld voor digitale fotografie. Deze coating helpt beeldschaduw en lichtvlekken veroorzaakt door interne reflectie tot een minimum te beperken. De coating vermindert reflecties en zorgt voor heldere, scherpe beelden door de oorzaak van reflecties weg te halen.

Lens eenvoudig schoon

De voorste en achterste objectiefoppervlakken zijn behandeld met een fluorcoating waardoor het objectiefoppervlak eenvoudiger is schoon te maken in vergelijking met bestaande coatings.

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Overige specificaties
2 Reviews van de Canon EF 8-15mm F4.0 L USM Fisheye
Canon EF 8-15mm F4.0 L USM Fisheye
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Mooi breedhoek lens, 180gr.
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Henry Bruch - 16-01-2015 Breedhoek lens voldoet aan de gestelde eisen van 180gr. en mooi scherp helder beeld
goed maar minder gebruikt dan verwacht
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
The8Team - 10-11-2013 Een prachtige lens indien je geen problemen hebt met de donkere hoeken eens voorbij de 14mm. Wie niet bang is om een beeld te vervormen kan er heel veel aan hebben!

2 artikel(en)

Canon EF 8-15mm F4.0 L USM Fisheye

Canon EF 8-15mm F4.0 L USM Fisheye

Normale prijs: € 1.469,00

Special Price € 1.249,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA