Canon EF 35mm F2.0 IS USM

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 859,00

Special Price € 489,00

OF
Niet op voorraad

Canon EF 35mm F2.0 IS USM

De Canon EF 35mm F2.0 IS USM is een vast objectief met een vierstops Image Stabilizer en het F2.0 grootste diafragma. Hierdoor is hij ideaal voor fotografie bij weinig licht. Ultrasoon AF is snel en nauwkeurig. Een asferisch lenselement versterkt de beeldkwaliteit. De lens bestaat uit 10 elementen in 8 groepen.

Een asferisch objectief levert de maximale beeldkwaliteit terwijl een diafragma met zeven lamellen voor vloeiende, zachte bokeh zorgt. Dit objectief kan scherpstellen tot 0,24 m, waardoor u nog dichterbij de onderwerpen kunt komen. Door de geringe grootte, past dit objectief in iedere tas. De EF 35 mm F2.0 IS USM is ideaal voor reportages en straatfotografie.

Kenmerken van de Canon EF 35mm F2.0 IS USM

  • Groothoekobjectief
  • Beeldstabilisatie
  • F2.0 diafragma
  • Geavanceerde autofocus
  • Hoogwaardig ontwerp

Groothoekobjectief

Het EF 35 mm F2.0 IS USM-standaardobjectief biedt een natuurlijk perspectief en een grotere beeldhoek en is een goed alternatief voor het traditionele objectief van 50 mm bij gebruik op een full-frame-DSLR. Op EOS-camera's met sensoren met APS-C-formaat biedt het een beeldhoek die vergelijkbaar is met die van een 56 mm objectief.

Beeldstabilisatie

De Image Stabilizer-technologie (IS) detecteert het automatisch wanneer u een bewegend onderwerp volgt en schakelt vervolgens de stabilisatie in die richting uit. Op deze manier kunt u uitstekende opnames maken zonder statief, met weinig licht en met sluitertijden die tot wel 4 stops langer zijn dan normaal mogelijk zou zijn.

F2 diafragma

Fotograferen met diafragma's tot F2.0 stelt fotografen in staat om foto's te maken met een geringe scherptediepte. Maak gebruik van de heldere beeldzoeker en een relatief snelle sluitertijd, zelfs bij weinig licht.

Geavanceerde autofocus

De ringvormige, ultrasoon AF-motor zorgt voor een snelle en geruisloze autofocus. Daarnaast kunt u uiteraard ook kiezen voor handmatig scherpstellen.

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Overige specificaties
1 Reviews van de Canon EF 35mm F2.0 IS USM
Canon EF 35mm F2.0 IS USM
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Scherpe lens
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Eveline - 13-10-2017 Zeer tevreden over mijn aankoop. Scherpe, lichtsterke lens die voldoet aan mijn wensen.

1 artikel(en)

Alternatieven voor Canon EF 35mm F2.0 IS USM
Canon EF 35mm F2.0 IS USM

Canon EF 35mm F2.0 IS USM

Normale prijs: € 859,00

Special Price € 489,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA