Canon EF 35mm F1.4 L II USM

| Omschrijving | Specificaties
 
 
 
 
 

Normale prijs: € 2.099,00

Special Price € 1.815,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Canon EF 35mm F1.4 L II USM

Het Canon EF 35mm F1.4 L II USM objectief beschikt over een reeks geavanceerde optische technologieën om de hoge kwaliteit te bieden die u van Canon mag verwachten. Het objectief is namelijk voorzien van Blue Spectrum Refractive-optiek (BR-optiek). Een lenstechnologie met een organisch optisch materiaal. Dit tot op moleculair niveau ontwikkelde materiaal helpt chromatische aberratie aantoonbaar te verminderen en heeft als eigenschap blauw licht te breken om zo scherpere resultaten te produceren.

Dit specifiek ontworpen organisch optisch materiaal corrigeert kleurafwijkingen effectiever dan andere technologieën, zoals fluoriet, Ultra Low-Dispersion (UD) of Super UD-glas. De BR-optiek is geïntegreerd in een samengesteld element in de lens. Samen met Canon’s krachtige lenscoatings, zoals de Subwavelength Structure Coating, zorgt de EF 35mm F1.4 L II USM voor resultaten met een hoger contrast en minimale reflectie en overstraling.

Het grote beeldveld van het objectief zorgt ervoor dat u onderwerpen in hun natuurlijke omgeving en zonder vertekening kunt vastleggen. Dankzij het snelle F1.4 diafragma heeft u daarbij altijd de maximale controle over de scherptediepte. Ook wanneer de lichtintensiteit begint af te nemen. Bovendien beschikt de EF 35mm II over een ring-type ultrasone motor die zeer snel en stil scherpstelt.

Kenmerken van de Canon EF 35mm F1.4 L II USM

  • Lensconstructie: 14 elementen in 11 groepen
  • Aantal diafragmalamellen: 9
  • Kortste scherpstelafstand: 0,28 m
  • BR-optiek: lenstechnologie met organisch optisch materiaal
  • Subwavelength Structure Coating
  • Groothoekobjectief voor zowel fotojournalisten als sport- en trouwfotografen
  • Ring-type ultrasone motor voor discrete scherpstelling
  • Weerbestendige afdichting beschermt tegen stof en vocht
Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Inhoud van de verpakking
1 Reviews van de Canon EF 35mm F1.4 L II USM
Canon EF 35mm F1.4 L II USM
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Fantastische documentaire / fotojournalist lens
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Peter Th - 25-03-2018 Deze lens staat bekend als DE documentaire / fotojournalist lens en ze maakt de verwachtingen helemaal waar. De iets bredere hoek dan de standaard 50 mm geeft je meer ruimte om de nodige omgeving en context in beeld te brengen. Leren werken met de lens is nodig om die documentaire stijl uit je foto's te trekken. Er is dan ook zeer weinig vervorming en bij Canon hebben ze weer een mooi exemplaar geproduceerd.

Als je niet zo'n fan bent van flash, of weinig werkt met flash, is deze de ideale lens. Met een diafragma van 1.4 kunnen je in zeer moeilijke lichtomstandigheden uit de hand en zonder flash haarscherpe foto's trekken, met de een beetje de 'grainy' look als cado. De scherptediepte is dan ook minimaal en vraagt ook wat kunst en vliegwerk om alles scherp te houden. Met een degelijke body kun je altijd naar 4.0 overgaan met wat meer toegevingen op je ISO.

De lens heeft een aanzienlijke leercurve - zoals wel iedere lens - maar om fantastische foto's te maken vraagt deze ze echt te leren kennen. Voor je deze professioneel gebruikt, veel uittesten waar de grenzen liggen. Ze ademt creativiteit.

De vaste brandpuntafstand verplicht je te bewegen, en soms wel redelijk dicht bij het onderwerp. Voor portret is dit soms intimiderend, maar de resultaten zijn wel fantastisch.

Samengevat, in de eerste dagen worstelde ik met de lens en had ik bijna spijt van mijn de overal performance, maar na een aantal dagen gebruikt te hebben en ook in te zetten bij opdrachten is ze doorgestoten in mijn top 3 van lenzen op mijn 2e body bij opdrachten.

1 artikel(en)

Canon EF 35mm F1.4 L II USM

Canon EF 35mm F1.4 L II USM

Normale prijs: € 2.099,00

Special Price € 1.815,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA