Canon EF 300mm F2.8 L IS USM II

| Omschrijving | Specificaties
 
 

Normale prijs: € 7.015,00

Special Price € 6.139,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Canon EF 300mm F2.8 L IS USM II

De Canon EF 300mm F2.8 L IS USM II is een hoogwaardig superteleobjectief uit de L-serie met 4-stops beeldstabilisator (3 modi), ideaal voor allerlei soorten actiefotografie. Dit objectief levert uitstekende beeldkwaliteit in een robuuste maar lichte constructie.

De L-serie vormt Canons boegbeeld op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn zeer goed bestand tegen stof en vocht.

Kenmerken van de Canon EF 300mm F2.8 L IS USM II

  • Lensconstructie: 16 elementen in 12 groepen
  • Duurzaam, sterk en lichtgewicht
  • 4-stops beeldstabilisator
  • Verbeterde beeldkwaliteit met SWC-coating
  • 3 IS-modi
  • Stille en snelle autofocus

4-stops beeldstabilisator

Een 4-stops optische beeldstabilisator - speciaal ontworpen voor de specifieke brandpuntsafstand van het objectief - compenseert onscherpe foto's als gevolg van opnamen zonder statief of langere sluitertijden. De automatische panningdetectie levert effectieve prestaties bij het volgen van bewegende onderwerpen en doordat het IS-systeem in het objectief zit, zijn de resultaten direct zichtbaar in de beeldzoeker.

Verbeterde beeldkwaliteit met SWC-coating

De gepatenteerde Subwavelength structure coating van Canon is speciaal ontwikkeld voor digitale fotografie. Deze coating helpt beeldschaduw en lichtvlekken veroorzaakt door interne reflectie tot een minimum te beperken. De coating vermindert reflecties en zorgt voor heldere, scherpe beelden door de oorzaak van reflecties weg te halen.

3 IS-modi

Ideaal voor alle soorten actiefotografie, met name wanneer er gebruik wordt gemaakt van panning. De nieuwe IS-mode 3 activeert het beeldstabilisatorelement alleen tijdens de belichting.

Snelle, stille autofocus

Een ring-USM (ultrasonische motor) maakt gebruik van ultrasonische frequentietrillingen voor het aandrijven van de supersnelle autofocus, die daardoor vrijwel geruisloos werkt. Een supersnelle CPU en geoptimaliseerde AF-algoritmes dragen ook bij aan de snelle AF-prestatie. Continue elektronische handmatige scherpstelling is mogelijk zonder de AF-modus te hoeven uitschakelen.

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Ontwerp
Inhoud van de verpakking
Schrijf een review voor Canon EF 300mm F2.8 L IS USM II
Canon EF 300mm F2.8 L IS USM II
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Canon EF 300mm F2.8 L IS USM II

Canon EF 300mm F2.8 L IS USM II

Normale prijs: € 7.015,00

Special Price € 6.139,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA