Canon 10x42 L IS WP verrekijker

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 1.919,00

Special Price € 1.299,00

OF
Niet op voorraad

Canon 10x42 L IS WP verrekijker

Canon 10x42 L IS WP verrekijker

De 10x42L IS verrekijker is de eerste verrekijker van Canon met de gegraveerde rode ring van de L-serie. Een aanduiding die tot nu toe was voorbehouden aan Canons professionele objectieven voor fotografie en die verwijst naar het summum van optica in termen van design en productie.

De 10x42L IS WP beschermt Canons hoogwaardige L-serie lenzen met een robuuste, waterdichte behuizing en biedt een ongeëvenaard heldere, trillingsvrije prestaties voor in het veld.

Kenmerken van de Canon 10x42 L IS WP verrekijker

- Professioneel vermogen
- Weersbestendig
- Hoogwaardige optica
- Comfortabel
- Trillingsvrije beelden

Professioneel vermogen
Om optische prestaties op een nog hoger niveau te brengen, is de Canon 10x42 L IS WP aan beide zijden uitgevoerd met 2 glazen UD (Ultra-low Dispersion glass (UD) lenselementen om chromatische aberratie - de regenboogachtige vervorming die optreedt bij verrekijkers van mindere kwaliteit - te voorkomen. Het resultaat is een zeer helder, contrastvol onderwerp dat met een vergroting van 10x is te volgen.

Weersbestendig
De 10x42L IS WP verrekijker werd speciaal ontworpen voor intensief gebruik in de natuur en is volledig waterdicht. Het ontwerp heeft een speciale grip voor gebruik in een vochtige omgeving en een robuust rubberen coating om moeiteloos al uw avonturen te weerstaan.

Hoogwaardige optica
Alle oppervlakken van de lenselementen zijn behandeld met Canons Super Spectra coatings. Deze garanderen contrastrijke beelden met een zeer nauwkeurige kleurbalans door ongewenste interne reflecties te elimineren die ‘echobeelden’ en contrastarme, verbleekte kleuren opleveren. Met een grote uittredepupil van 4,2 mm is een helder beeld mogelijk wanneer de intensiteit van het omgevingslicht gering is.

Comfortabel
Elk aspect van de 10x42L IS WP verrekijker is ontworpen voor optimaal kijkcomfort. Een grote hoek van 65° graden biedt voldoende horizon om te bekijken en een oogafstand van 16 mm minimaliseert het ‘tunneleffect’ die invloed kan hebben bij gebruikers die brildragend zijn. Een correctievergrendeling voorkomt het ongewenst aanpassen van de dioptrie en de verlengde oogschelpen zijn aan te passen voor een optimaal zicht.

Trillingsvrije beelden
Om trillingen te onderdrukken die worden veroorzaakt door uw handen of bewegende voertuigen of boten, is de 10x42L IS WP verrekijker voorzien van Canons Vari-Angle Prism (VAP) Image Stabilizer (IS). Kleine gyroscopen detecteren de kleinste bewegingen en een microprocessor bestuurt een speciaal prisma om de brekingshoek van het invallende licht te corrigeren.

Algemeen
Technische details
Gegevens
Gewicht en omvang
Technische details
Energie
Schrijf een review voor Canon 10x42 L IS WP verrekijker
Canon 10x42 L IS WP verrekijker
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Canon 10x42 L IS WP verrekijker
Canon 10x42 L IS WP verrekijker

Canon 10x42 L IS WP verrekijker

Normale prijs: € 1.919,00

Special Price € 1.299,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA