CamFi Pro Draadloze Bediening voor DSLR

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 299,00

Special Price € 279,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

CamFi Pro Draadloze Bediening voor DSLR

De CamFi Pro Draadloze Bediening voor DSLR is de volgende generatie draadloze camera-controllers. CamFi Pro ondersteunt het automatisch verzenden en weergeven van foto's op de aangesloten apparaten (mobiel, pc of Mac) zodra ze zijn gemaakt. Met de 802.11ac kunt u de foto gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren uit de camera halen. Zowel raw als jpeg wordt ondersteund. U kunt ook selectieve overdracht gebruiken voor alleen jpeg overdracht en raw op de SD-kaart opslaan.

Soepele live weergave en krachtige afstandsbediening. Met de hoge overdrachtssnelheid kunt u op afstand genieten van het vloeiende livebeeld van de camera, het scherm aanraken om automatisch scherp te stellen, de sluitertijd en het diafragma aanpassen, ook met de app. U kunt eenvoudig een groot scherm als monitor gebruiken om de focus en andere camera-instellingen te controleren.

CamFi ondersteunt niet alleen Canon en Nikon, maar ook Sony-camera's. Fotografen kunnen de liveweergave op het cliëntapparaat bekijken, de ISO, sluitertijd en het diafragma wijzigen en op afstand fotograferen. Het kan ook worden gebruikt als de tweede monitor voor video-opnames. Een vloeiend beeld en een groot iPad scherm zorgen voor een verbluffende gebruikerservaring.

HDR & Focusstacking

CamFi Pro ondersteunt ook HDR en focusstacking dat vaak door veel professionele fotografen wordt gebruikt. Meer geavanceerde programmamodi zijn in ontwikkeling. HDR en focusstacking zullen worden gecombineerd, waardoor de productiviteit enorm verbetert. (Sony-camera's worden nog niet ondersteund voor deze functie.)

Kenmerken van de CamFi Pro Draadloze Bediening voor DSLR

  • Breedte: 10,5 cm
  • Hoogte: 6,1 cm
  • Lengte: 3,8 cm
  • Gewicht: 153 gram (inclusief batterij)
  • Batterij: 3200 mAh (vervangbaar)
  • Levensduur batterij: 3 uur (kan tijdens gebruik worden opgeladen)
  • Afstand: 60 meter
  • WiFi: 802.11ac, 5,8 GHz

Meerdere camera's bedienen

CamFi Pro kan met meerdere camera's werken. U kunt meerdere camera's activeren om tegelijkertijd te fotograferen. Na de opname worden de foto's automatisch overgebracht naar de server, wordt de video opgebouwd en kan worden afgespeeld. Door 5,8 GHz-band te gebruiken, wordt effectief interferentie voorkomen door andere draadloze signalen, waardoor het gemakkelijk in te stellen is op een evenementenshow. Het kan worden toegepast om bullet time-effect en 3D-modellering te bouwen.

Auto Print

Met CamFi Pro en CamFi Matrix (software) kunt u foto's automatisch afdrukken terwijl u aan het fotograferen bent. U kunt ook een sjabloon of watermerk instellen voor uw foto. Dit verbetert de productiviteit enorm voor de drukke fotografen.

Inhoud van de verpakking

  • 1x CamFi Pro Draadloze Bediening voor DSLR
Algemeen
Ontwerp
Accu/Batterij
Overige specificaties
Netwerk
Gewicht en omvang
Prestatie
1 Reviews van de CamFi Pro Draadloze Bediening voor DSLR
CamFi Pro Draadloze Bediening voor DSLR
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Handige uitbreiding voor wifi-loze DSLR.
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Koen C - 12-10-2018 Mooi product, doet wat het moet doen. Enkele verbeteringen in de iOS app zouden welgekomen zijn. Ik gebruik het om moeilijk te bereiken onderwerpen via de iPad te fotograferen. Ook handig voor het maken van een zelfportret met een reflexcamera.

1 artikel(en)

Alternatieven voor CamFi Pro Draadloze Bediening voor DSLR
CamFi Pro Draadloze Bediening voor DSLR

CamFi Pro Draadloze Bediening voor DSLR

Normale prijs: € 299,00

Special Price € 279,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA