Camera lease

Professionele fotoapparatuur is vaak zeer kostbaar en er kunnen tijden zijn dat u een dergelijke investering moet uitstellen. Terwijl u wel voldoende opdrachten binnenkrijgt. In dat geval is camera lease een prima alternatief. U kunt bij ons van 7 verschillende merken een camera (en bijpassende lenzen) leasen. Dit betekent dat u voor een vaste periode tegen een vast tarief toch uw fotoapparatuur kunt vervangen en zo een volgende stap kunt zetten in uw professionele fotocarrière. Camera lease is alleen beschikbaar als u een KvK-nummer hebt.

Canon lease

In samenwerking met Canon en BNP Paribas Leasing Solutions bieden wij u de mogelijkheid om geselecteerde Canon apparatuur te leasen. U kunt in 2017 een renteloze leaseovereenkomst afsluiten.

Meer Canon lease

Nikon lease

In samenwerking met Nikon en The Lease Factory bieden wij aan NPS-leden de mogelijkheid om geselecteerde Nikon apparatuur via het Nikon Professional Lease systeem te leasen.

Meer Nikon lease

Sony lease

In samenwerking met Sony en The Lease Factory bieden wij u de mogelijkheid om een Sony A9, A7S II, A7R II of A99 II camera te leasen.

Meer Sony lease

 

Hasselblad lease

Wij bieden wij u als professionele gebruiker in samenwerking met Hasselblad en The Lease Factory de mogelijkheid om uw Hasselblad X1D of H6D middenformaat camera te leasen.

Meer Hasselblad lease

Leica lease

Wij bieden u als professionele gebruiker in samenwerking met Leica en The Lease Factory de mogelijkheid om uw Leica S of Leica SL camera te leasen.

Meer Leica lease

Pentax lease

Wij bieden u als professionele gebruiker in samenwerking met Pentax en The Lease Factory de mogelijkheid om uw Pentax 645Z middenformaat camera te leasen.

Meer Pentax lease

 

Fujifilm lease

Wij bieden wij u als professionele gebruiker in samenwerking met Fujifilm en The Lease Factory de mogelijkheid om uw Fujifilm GFX 50S middenformaat camera te leasen.

Meer Fujifilm lease/

Thuiswinkel  Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay  Trusted shops