Brother MFC-L3770CDW A4 Kleuren Laserprinter

| Omschrijving | Specificaties
€ 429,00
Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Brother MFC-L3770CDW A4 Kleuren Laserprinter

De Brother MFC-L3770CDW A4 Kleuren Laserprinter is ideaal voor drukke huishoudens of kleine kantoren waar een veelzijdige all-in-one printer nodig is. De printer is eenvoudig te installeren en te gebruiken, met flexibele mogelijkheden voor printen vanaf smartphones en tablets. Daarnaast biedt deze all-in-one met ledtechnologie afdrukken van professionele kwaliteit. Vanwege de zeer geringe geluidsproductie is deze printer ideaal voor gebruik binnen een kantooromgeving. De MFC-L3770CDW is ontworpen om tot 24 pagina's per minuut te printen met een geluidsniveau van slechts 47dB. Dat is minder dan een standaard kantoorgesprek. Door het toonaangevende lage volume kan de printer zonder geluidsoverlast te veroorzaken in een kantoor of op een bureau geplaatst worden.

Deze robuuste multifunctionele printer is zeer gebruiksvriendelijk, eenvoudig te configureren en beschikt over een groot aantal tijdbesparende functies, waaronder de automatische dubbelzijdige documentinvoer voor 50 vel (ADF) voor snel scannen en kopiëren. Met Near Field Communication (NFC) kunt u direct verbinding maken en printen vanaf uw smartphone of tablet door deze dichtbij de printer te houden. Gebruik de universele papierlade voor 30 vel om op dikkere papiersoorten tot maximaal 163 gr/m2 af te drukken.

Belangrijke documenten en presentaties geprint in kleur maken meer indruk. De MFC-L3770CDW biedt een hoge printresolutie tot 2.400 dpi en maakt gebruik van ledtechnologie, waarmee u professionele resultaten van hoge kwaliteit behaalt. De printer beschikt over een LCD kleuren touchscreen van 9,3 cm voor snelle en gemakkelijke toegang tot alle functies. Met de grote meegeleverde tonercartridge voor maximaal 1.000 pagina’s kunt u meteen beginnen met printen via uw PC of laptop of direct vanaf mobiele apparaten, zoals uw smartphone of tablet. Voor maximale flexibiliteit beschikt de printer over zowel een bekabelde, als een draadloze netwerkaansluiting. Daarnaast is er de mogelijkheid om automatische dubbelzijdige af te drukken en met de automatische documentinvoer (ADF) van 50 vel kunt u snel en eenvoudig scannen en kopiëren.

Kenmerken van de Brother MFC-L3770CDW A4 Kleuren Laserprinter

  • Afdruksnelheid tot 24 ppm
  • LCD kleuren touchscreen 9,3 cm
  • Netwerkklaar (bekabeld en draadloos), USB 2.0 Hi-speed
  • iPrint&Scan, WiFi Direct, Airprint, NFC, Mopria Print Service, Android Print Service Plugin
  • Papierlade voor 250 vel, universele papierinvoer voor 30 vel, ADF voor 50 vel
  • Scan naar bestand, afbeelding, e-mail, OCR, USB-stick, FTP, netwerk map en microsoft sharepoint

Inhoud van de verpakking

  • Brother MFC-L3770CDW A4 Kleuren Laserprinter
  • Toners CMYK (circa 1.000 pag. zwart/1.000 pag. kleur A4 conform ISO/IEC 19798)
  • Drum unit
Algemeen
Prestatie
Prestatie
Printsnelheid
Beeldscherm
Netwerk
Schrijf een review voor Brother MFC-L3770CDW A4 Kleuren Laserprinter
Brother MFC-L3770CDW A4 Kleuren Laserprinter
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Brother MFC-L3770CDW A4 Kleuren Laserprinter

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA