Brother HL-L9310CDWTSP (SECPLUS) A4 Kleuren Laserprinter

| Omschrijving | Specificaties
€ 869,00
Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Brother HL-L9310CDWTSP (SECPLUS) A4 Kleuren Laserprinter

De Brother HL-L9310CDWTSP (SECPLUS) A4 Kleuren Laserprinter is betrouwbaar en speciaal ontworpen voor diverse werkzaamheden binnen een drukke kantooromgeving. Deze professionele kleurenprinter biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals een NFC kaartlezer en lage printkosten dankzij de optionele ultra hoge capaciteit tonercartridges. Hierdoor is de HL-L9310CDWTSP (SECPLUS) een meerwaarde binnen dynamische bedrijven of kantoren die zowel in kleur als zwart-wit afdrukken. Met twee standaard papierladen beschikt de printer over een grote papiercapaciteit van 800 vel die uit te breiden is tot maximaal 1.300 vel.

Dit model is standaard voorzien van SecurePrint+. Deze functie is speciaal ontwikkeld voor bedrijven of organisaties die veilig en discreet willen omgaan met privacy- of bedrijfsgevoelige gegevens. Via één van de meegeleverde NFC ID-kaarten of via een PIN-code, kunnen printopdrachten door de geautoriseerde gebruiker worden vrijgegeven en geprint. Hierdoor kan belangrijke informatie niet in verkeerde handen vallen. Met SecurePrint+ biedt Brother een eenvoudige wijze om documenten te beveiligen. De printopdracht wordt naar de printer gestuurd en pas geprint als de geautoriseerde gebruiker deze vrijgeeft d.m.v. een NFC ID-kaart of PIN-code. Deze functie is ideaal voor bedrijven of organisaties die werken met privacy- of bedrijfsgevoelige gegevens. De modellen met SecurePrint+ beschikken over een ingebouwde NFC-kaartlezer, waardoor er geen externe kaartlezer nodig is. In de meeste gevallen kunnen reeds bestaande ID-kaarten worden geïntegreerd voor het beveiligd afdrukken van documenten.

Kenmerken van de Brother HL-L9310CDWTSP (SECPLUS) A4 Kleuren Laserprinter

  • Professionele kleurenlaserprinter met SecurePrint+
  • Afdruksnelheid tot 31 pagina's per minuut
  • LCD kleuren touchscreen 6,8 cm
  • Netwerkklaar (bekabeld en draadloos), USB 2.0 Hi-speed
  • iPrint&Scan, WiFi Direct, Airprint, NFC, Mopria Print Service, Android Print Service Plugin
  • 2 Papierladen (250 en 500 vel), universele papierinvoer voor 50 vel
  • Geleverd met toner (circa 6.500 pagina's)

Grote prestaties

De snelle HL-L9310CDWTSP (SECPLUS) kleurenlaserprinter biedt verbeterde efficiëntie en zorgt voor een grotere productiviteit op de werkvloer. De beschikbare tonercartridges van hoge capaciteit hebben een lange levensduur, zodat er minder tijd besteed hoeft te worden aan het plaatsen van nieuwe toners. De HL-L9310CDWTSP (SECPLUS) kan worden uitgebreid met een derde papierlade van 250 of 500 vel voor meer papiercapaciteit, zodat de printer kan meegroeien met de behoeften van een bedrijf of kantoor.

Strenge beveiliging

De geavanceerde beveiligingsmogelijkheden van de HL-L9310CDWSP (SECPLUS) zorgen voor volledige controle over de verstuurde printopdrachten. De beveiliging van documenten kan verbeterd worden door het beperken van toegang tot de printer door authenticatie van de gebruiker via het netwerk. Via Secure Function Lock kunnen bepaalde functies van de printer met een wachtwoord vergrendeld worden. Daarnaast is het mogelijk om de ingebouwde NFC kaartlezer te gebruiken in combinatie met beveiligd printen, zodat de printopdracht alleen wordt afgedrukt na het scannen van een NFC ID-kaart of het ingeven van een PIN code.

PrintSmart: volledige controle over de printer en de kosten

Brother PrintSmart biedt een volwaardig printmanagement oplossing voor de zakelijke markt, waarmee zowel de efficiëntie als de kosten in kaart gebracht kunnen worden. PrintSmart CostControl biedt via rapportages volledig inzicht in welke medewerker welk type documenten afdrukt. Het geeft u verder de mogelijkheid om print quota in te stellen en functies per gebruiker te limiteren of uit te sluiten. Hierdoor kunnen de kosten worden verlaagd en de printers aanzienlijk efficiënter worden ingezet. PrintSmart SecurePro biedt dezelfde functionaliteiten als CostControl plus extra functies om documenten met privacygevoelige informatie binnen uw bedrijf te beveiligen. Printopdrachten worden op de SecurePro server opgeslagen en via een NFC ID-kaart of PIN-code kunnen documenten door middel van pull printing door de geautoriseerde gebruiker worden vrijgegeven op elke gewenste printer.

Inhoud van de verpakking

  • Brother HL-L9310CDWTSP (SECPLUS) A4 Kleuren Laserprinter
  • Toners CMY (circa 6.500 pag. zwart/6.500 pag. A4)
  • Drum unit
Algemeen
Gegevens
Prestatie
Printsnelheid
Geheugen
Invoercapaciteit
Uitvoercapaciteit
Papier
Poorten & interfaces
Ontwerp
Netwerk
Certificaten
Geluidsproductie
Inhoud van de verpakking
Prestatie
Gewicht en omvang
Overige specificaties
Printtechnologie
Energie
Schrijf een review voor Brother HL-L9310CDWTSP (SECPLUS) A4 Kleuren Laserprinter
Brother HL-L9310CDWTSP (SECPLUS) A4 Kleuren Laserprinter
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Brother HL-L9310CDWTSP (SECPLUS) A4 Kleuren Laserprinter

Brother HL-L9310CDWTSP (SECPLUS) A4 Kleuren Laserprinter

€ 869,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA