Brother ADS-1700W Document Scanner

| Omschrijving | Specificaties
 
€ 289,00
OF
Niet op voorraad

Brother ADS-1700W Document Scanner

De Brother ADS-1700W Document Scanner is een draadloze, veelzijdige documentscanner voor ondernemers, bedrijven of huishoudens, om gemakkelijk mee te nemen of voor op het bureau. Met tijdbesparende 'scan naar' snelkoppelingen, draadloze verbinding en het 7,1 cm LCD kleuren touchscreen. Dankzij het compacte design van de ADS-1700W is dit een ideale scanner voor plekken waar de ruimte beperkt is. Met de draadloze verbinding kunt u de scanner overal plaatsen en verbinding maken via laptops, smartphones en tablets. Deze documentscanner is zeer eenvoudig in gebruik en heeft de beschikking over maximaal 20 voorgeprogrammeerde snelkoppelingen, om snel terugkerende scanopdrachten uit te voeren en bestanden direct op de juiste bestemming op te slaan. De snelkoppelingen kunnen worden toegevoegd aan het touchscreen, zodat deze gemakkelijk gekozen kunnen worden.

De ADS-1700W beschikt over veelzijdige papierverwerkingsopties. Via de automatische documentinvoer (ADF) kunnen zowel dubbelzijdige A4 documenten zoals contracten van meerdere pagina's, als plastic ID-kaarten gemakkelijk worden gescand. Scannen naar verschillende locaties is nu nog eenvoudiger. Er kan een hoop tijd bespaard worden door terugkerende taken voor te programmeren. Via automatisch scan starten worden documenten automatisch gescand zodra deze in de ADS-1700W worden geplaatst. Veelgebruikte scanbestemmingen kunnen tevens worden ingesteld als snelkoppelingen in het touchscreen. De ADS-1700W kan eenvoudig worden toegevoegd aan de bestaande workflow binnen bedrijven. Met geavanceerde aanpassingsfuncties worden fouten verminderd en tijd bespaard. Dit kan bijvoorbeeld via automatisch scan starten of door voorgeprogrammeerde snelkoppelingen te gebruiken. Plaats de ADS-1700W overal in het kantoor en maak draadloos verbinding met een laptop, smartphone of tablet. Zodoende kunnen bestanden moeiteloos gedeeld worden met iedereen binnen het kantoor.

Documenten die gescand moeten worden kunnen gemakkelijk in de automatische document invoer worden geplaatst, die ruimte biedt tot 20 vel. Dankzij de hoge scansnelheid van maximaal 25 pagina's per minuut, kunnen papieren documenten snel gedigitaliseerd en opgeslagen worden op een PC, laptop of USB-flashgeheugen. Documenten scannen gaat snel en eenvoudig met de ADS-1700W vellen. Met een speciaal plastic ID-kaartslot worden ID-kaarten of documenten soepel in de scanner ingevoerd, zodat uw records gemakkelijk up-to-date kunnen worden gehouden.

Kenmerken van de Brother ADS-1700W Document Scanner

  • Scansnelheid tot 25 ppm (dubbelzijdig)
  • LCD kleuren touchscreen 7,1 cm
  • Duplex ADF (Automatische documentinvoer)
  • Micro USB 3.0, Netwerkklaar (draadloos), WiFi Direct, iPrint&Scan
  • Optimalisatie functies
  • Scan naar bestand, afbeelding e-mail, OCR, USB-stick, FTP, e-mail server en netwerkmap

Standaard meegeleverd bij de Brother ADS-1700W Document Scanner

  • Brother ADS-1700W Document Scanner
  • Adapter
  • Handleiding product veiligheid
  • Installatiehandleiding
Algemeen
Gegevens
Scannen
Ontwerp
Invoercapaciteit
Schrijf een review voor Brother ADS-1700W Document Scanner
Brother ADS-1700W Document Scanner
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Brother ADS-1700W Document Scanner
Brother ADS-1700W Document Scanner

Brother ADS-1700W Document Scanner

€ 289,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA