Brofish 360° Mount

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 16,00

Special Price € 11,95

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Brofish 360° Mount

Met de Brofish 360° Mount maak je eenvoudig video's en foto's vanuit elke richting met je GoPro, actie- of compactcamera. De mount is 360° draaibaar en kan op elk gewenst punt worden vastgezet. Het gebogen oppervlak is geschikt voor diverse bolle oppervlaktes, zoals een motor- of skihelm. Door de krachtige 3M-plakbevestiging aan de onderkant van de mount is de Brofish 36° Mount muurvast te bevestigen. Brofish levert standaard een 1/4"- schroefdraad mee waardoor de 360° Mount gebruikt kan worden met zowel GoPro-camera's als met vrijwel iedere andere actie- of compactcamera met een 1/4"-schroefdraad.

Bevestig een GoPro-camera door de duimschoef los te draaien, de camera op de mount te plaatsen en de duimschroef weer vast te draaien. Bevestig camera's met een 1/4"-schroefdraad door de duimschoef los te draaien, het meegeleverde bevestigingspunt op de mount te plaatsten en de duimschroef weer vast te draaien. Monteer vervolgens de camera op het 1/4' schroefdraad door deze vast te draaien. Draai de camera in de gewenste richting en druk op het schuifje aan de zijkant van de Brofish 360° mount om de camera vast te zetten. Verwijder het gele papier van de plakbevestiging en plak deze op de onderkant van de Brofish 360° mount. Verwijder de rode kant om de mount te bevestigen op een stof- en vetvrij oppervlak. Laat beide kanten minimaal 24 uur drogen. Verwarm de bevestiging met een föhn om deze eenvoudig te kunnen verwijderen.

Kenmerken van de Brofish 360° Mount

  • Maak eenvoudig video's en foto's vanuit elke richting met je GoPro, actie- of compactcamera
  • De mount is 360° draaibaar en kan op elk gewenst punt worden vastgezet
  • Het gebogen oppervlak is geschikt voor diverse bolle oppervlaktes, zoals een motor- of skihelm
  • Kan worden gebruikt met zowel GoPro-camera's als met vrijwel iedere andere actie- of compactcamera met een 1/4"-schroefdraad

Inhoud van de verpakking

  • 1x Brofish 360° Mount
  • 1x Duimschroef
  • 1x Adapter 1/4"

Algemeen
Kenmerken
Schrijf een review voor Brofish 360° Mount
Brofish 360° Mount
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Brofish 360° Mount

Brofish 360° Mount

Normale prijs: € 16,00

Special Price € 11,95

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA