Brinno

Brinno richt zich op het verbeteren van time lapse fotografie. Hardware- en softwareoplossingen plaatsen zij in één digitaal apparaat. Hierdoor kun je ingewikkelde, dure en tijdrovende time lapse foto’s omzetten in eenvoudige en gebruiksvriendelijke ervaringen. Brinno zorgt voor kwaliteit en maakt time lapse fotografie voor iedereen aantrekkelijk.

1-18 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Brinno biedt meer dan time lapse

Naast time lapse maakt Brinno ook beveiligingscamera’s. De camera’s zijn van hoge kwaliteit en geven jou de mogelijkheid om gebeurtenissen vast te leggen en verhalen tot leven te brengen. Dit op een dynamische en effectieve manier. Brinno heeft zijn ervaring met beeldverwerking en energiebesparende technologieën gebruikt om camera’s te ontwikkelen die zijn te gebruiken in het bedrijfsleven en in vrije tijd.

Kenmerken Brinno

  • Brinno maakt time lapse eenvoudig
  • Van time lapse tot beveiligingscamera’s
  • Compact, slim en krachtig apparatuur

Brinno camera kopen

Met Brinno haal je kwaliteit in huis! In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan Brinno camera’s, van time-lapse tot beveiligingscamera’s. Heb je nog vragen over het aanschaffen van jouw nieuwe product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

De camera’s van Brinno bieden kwaliteit en eenvoud. Bij Foto Konijnenberg heb je keuze uit een ruim assortiment.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA