Billingham

Billingham produceert exclusieve cameratassen. Het merk heeft Engeland als thuisbasis en de hele wereld als afzetmarkt. De cameratassen van Billingham staan overal bekend als stijlvol en stevig. De tassen worden grotendeels met de hand vervaardigd en de focus ligt daarbij altijd op kwaliteit. De tassen hebben door het bijzondere productieproces stuk voor stuk een eigen karakter gekregen. Of ze nu gemaakt zijn van leer of canvas en wat de kleur ook is; een Billingham tas herken je direct. Bovendien zijn deze tassen niet alleen fraai om te zien. Ze bieden ook een uitstekende bescherming voor uw fotoapparatuur.

Billingham

1-18 van 164

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 164

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een Billingham tas voor iedereen

In de Billingham fabriek in Engeland is het altijd druk. Daar worden niet alleen tassen ontworpen, maar ook geproduceerd. Veelal handmatig zelfs. Daarbij proberen ze voor elke fotograaf een fraaie draagoplossing op de markt te brengen. Of u nu houdt van degelijk zwart of juist van een kleurrijke tas. Een cameratas voor veel camera’s en lenzen of een tas voor een compact camera met wat accessoires. Billingham zorgt altijd voor een zeer gevarieerd assortiment.

Een Billingham for life

Als u eenmaal de keuze heeft gemaakt voor een Billingham tas, kunt u er een leven lang plezier van hebben. Zolang het model en de kleur u aanstaan natuurlijk. Waar u wel verzekerd van kan zijn, is dat de cameratas in goede conditie zal blijven. Dat is de kwaliteit die Billingham nastreeft. Daarvoor zijn heeft het merk gekozen voor een grotendeels handmatige productie. Zo waarborgt het oog voor detail. En dat bepaalt voor een groot deel het succes van Billingham.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA