Billingham Hadley Pro Black/Black

| Omschrijving | Specificaties
€ 279,00
Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Billingham Hadley Pro Black/Black

De Billingham Hadley Pro is de lang verwachte uitbreiding van de populaire Hadley range, en biedt ruimte aan een complete DSLR-uitrusting en een laptop. Als u op zoek bent naar een klassieke tas zijn de Billingham tassen een goede optie. In feite veranderen de modellen amper, maar er zijn sinds de jaren 90 natuurlijk wel verbeteringen doorgevoerd. Ze lijken nog steeds niet op een traditionele fototas en daarom zijn er veel mensen die de Billingham gebruiken als tas voor alledaags gebruik.

De Billingham tassen zijn zeer aan te raden door hun bijna onverwoestbare kwaliteit, van de gekozen Canvas kwaliteit tot de koperen en lederen onderdelen. De tassen liggen in een hoger prijssegment, maar er zijn gebruikers die meer dan 15 jaar met een tas doen, en in die tijd geen enkel probleem hebben ondervonden. De tas wordt standaard geleverd met een insert en twee dividers, als u de tas als gewone tas wilt gebruiken haalt u simpel de insert eruit. Het verschil tussen de gewone Hadley en de Pro is het aantal dividers en de handgreep boven op de tas en extra ritssluiting aan de achterkant om b.v. boek of tijdschrift op te bergen.

Kenmerken van de Billingham Hadley Pro

  • Binnenmaten: 340 x 80 x 230 mm
  • Buitenmaten; 390 x 120 x 260 mm
  • Capaciteit: 6 liter
  • Gewicht: 1.01 kg
Algemeen
Ontwerp
Gewicht en omvang
1 Reviews van de Billingham Hadley Pro Black/Black
Billingham Hadley Pro Black/Black
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Goede degelijke fototas
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Eric - 28-03-2017 Zocht een fototas waar ik een Leica M kon opbergen met een aantal lenzen evenals een lichtmeter, filters, lader,... en een Macbook Pro 15" laptop. Deze laptop past er net in. Is voor mij een ideale tas voor op verplaatsing wanneer ik een laptop nodig heb. Je kan de "insert verwijderen en dan kan je eventueel deze tas voor andere doeleinden gebruiken.
Draagriem beschikt niet over een shoulderpad. Je kan deze wel bestellen als accessoire ref. SP15 of SP40. Spijtig dat ze deze er niet standaard bijleveren. Ik gebruik al enige tijd een Hadley Small die ideaal is als je geen laptop moet meesleuren.

1 artikel(en)

Alternatieven voor Billingham Hadley Pro Black/Black

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA