Berlebach

De statieven van Berlebach zijn uniek te noemen. Ze worden namelijk gemaakt van hout. De Duitser Otto Berlebach opende in 1898 een fabriek in Dresden. Sindsdien geniet het bedrijf wereldwijde bekendheid als producent van houten statieven. Hout blijkt een uitstekend alternatief te zijn voor de veelvoorkomende aluminium en carbon statieven. Het is stevig, heeft een gunstig gewicht ten opzichte van het te dragen fotoapparatuur en vangt ongewenste trillingen prima op. Met een houten Berlebach statief kan bovendien iedere fotograaf prima uit de voeten.

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Voordelen van een houten statief

De vibraties en bewegingen, die altijd aanwezig zijn tijdens fotograferen en filmen, worden door hout goed opgevangen. Bovendien kan een houten statief in zeer slechte en koude weersomstandigheden zonder problemen worden gebruikt. De houten Berlebach statieven geleiden ook geen statische ladingen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over statische elektriciteit.

Berlebach biedt een gevarieerd assortiment

Berlebach, de oudste fabrikant van houten statieven ter wereld, heeft elke fotograaf zeer veel te bieden. Zowel kleine tafelstatieven als professionele modellen zijn verkrijgbaar. En daarbij verkoopt Berlebach ook diverse accessoires, zoals een fietststatiefhouder. Aan een statief heb je niet zoveel als er geen statiefkop aan zit. Daarom verkoopt Berlebach ook meerdere modellen statiefkoppen. Een houten statief van Berlebach is een prima investering waarmee u alle kanten op kunt.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA