Beachtek MCC-2 Adapter

| Omschrijving | Specificaties
€ 149,99
OF
Niet op voorraad

Beachtek MCC-2 Adapter

Beachtek MCC-2 Adapter

De Beachtek MCC-2 is een 2-kanaals audio adapter / bracket waarmee u 2 audio apparaten kunt bevestigen, koppelen en bedienen in combinatie met uw camcorder of spiegelreflex camera. De adapter is zo ontworpen dat u eenvoudig draadloze microfoons en kleine microfoons met ongebalanceerde mini-plug connectoren kunt koppelen.

De Beachtek MCC-2 Adapter is een passief apparaat, waardoor deze geen geluid maakt, waardoor u audio op kunt nemen van hoge kwaliteit. Er zijn geen voedingen of batterijen nodig bij het gebruik van de adapter.

De MCC-2 is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De signaal levels zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen en u kunt wisselen tussen mono en stereo output.
De adapter is voorzien van een aluminium behuizing en heeft 3 geïntegreerde mounting shoes, waarmee u draadloze microfoons en shotguns stevig kunt bevestigen. Doordat de MCC-2 Adapter zo compact is, past deze op vrijwel alle camcorders en spiegelreflexcamera's welke voorzien zijn van een standaard mounting shoe.

Kenmerken van de MCC-2 Adapter

  • 2 mono mini jack inputs
  • 1 stereo mini jack input
  • Dual Trim knoppen
  • Mogelijkheid om te schakelen tussen mono en stereo
  • 3 geïntegreerde mounting shoes
Algemeen
Gegevens
2 Reviews van de Beachtek MCC-2 Adapter
Beachtek MCC-2 Adapter
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Prima audio
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Thomas - 18-05-2016 Handig te regelen, de draaiknoppen zijn handiger dan ik dacht. Tip: Zet de audio in je camera op vol volume, dan kan je vervolgens met de draaiknoppen je audio regelen. Zo voorkom je onnodige ruis. (Geen idee of dit voor alle camera's geldt, test het even uit.)
Perfect voor DSLR audio
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Marijke - 10-02-2015 Wow, dit kleine apparaatje is precies wat ik nodig had voor mijn run and gun DSLR filmen. De Beachtek is klein, past op de hot shoe van je camera zonder dat hij veel gewicht toevoegt en vervolgens koppel je er een richtmicrofoon en draadloze zenderset aan. Geen logge losse audiorecorder meer nodig en na het filmen de audio moeten syncen in de montage is passe. Goed geluid en erg gemakkelijk in het gebruik. Helemaal perfect!

2 artikel(en)

Alternatieven voor Beachtek MCC-2 Adapter

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA