• Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €75,-
  • Bezoek de Klantenservice of bel +31 (0)546 671843

B+W Slim Circ. Pol MRC 62E

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 129,00

Special Price € 99,00

OF
Levertijd 20-25 werkdagen
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

B+W Slim Circ. Pol MRC 62E

B+W Slim Circ. Pol MRC 62E
Let op, u kunt uw bestaande lensdop niet gebruiken

Slim
Extra dun filter voor objectieven met een groothoekeffect groter dan 28mm, om vignettering (zwarte hoekjes op de foto) tegen te gaan.

Circulaire polarisatie
Zeer efficiënte standaard circulair polarisatie filter voor alle camera's met balken in de lichtpaden van hun TTL en met autofocus lenzen. Circulaire polarisatie heeft dezelfde foto effecten als lineaire polarisatie, maar zorgt voor gepaste blootstelling en/of autofocus afstandsinstellingen.
B+W polarisatiefilters verbeteren kleurverzadiging en reduceren reflecties. De neutrale grijze kleur en het eenvoudige parallel polarisatie materiaal garanderen optimale beeldresultaten. Het optische glas van hoge kwaliteit verzekert u van uitstekende foto kwaliteit. De filter factor varieert overeenkomstig met de positie van de filter in relatie tot de zon. De filter factor zit tussen de 2.3 en 2.8.

Multi-Resistant Coating
MRC van B+W is niet alleen een buitengewoon effectieve meerlaagse coating. Het is tevens harder dan glas, zodat deze het filter beschermt tegen krassen (bijvoorbeeld bij het schoonmaken van het filter). Zowel water en vocht als stof- en vuildeeltjes hechten nauwlijks aan het filtervlak, wat zorgt voor een nog langere gegarandeerde hoge optische kwaliteit van het filter.

Algemeen
Gegevens
Kenmerken
Schrijf een review voor B+W Slim Circ. Pol MRC 62E
B+W Slim Circ. Pol MRC 62E
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit