B+W 007 MRC 58mm ES

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 47,00

Special Price € 39,95

OF
Op voorraad, direct leverbaar

B+W 007 MRC 58mm ES

Het B+W 007 MRC 58mm ES beschermfilter zorgt ervoor dat uw kostbare lens wordt beschermd tegen krassen, stof en vet. Dit beschermfilter is voorzien van een Multi Resistant Coating (MRC) en heeft een messing F-Pro vatting met schroefdraad.

MRC
Deze coating-laag maakt het glas krasbestendiger, omdat de coating zelf harder is dan glas. Dit revolutionaire systeem word Mult Resistant Coating genoemd. Het verenigt optische kwaliteit, maximale reflectievermindering met eenvoudige filterreiniging. Zowel water en vocht als stof- en vuildeeltjes hechten nauwelijks aan het filteroppervlak. De bescherming van de MRC coating garandeert de hoge optische kwaliteit van uw B&W filter nog langer.

B+W F-Pro vatting
De F-Pro vatting is gemaakt van messing en heeft een matzwarte afwerking, waardoor ongewenste reflecties worden verminderd. De F-pro vatting heeft aan beide zijden een schroefdraad waardoor zelfs meerdere filter op elkaar kunnen worden geplaatst, maar ook accessoires als een lensdop gebruikt kunnen worden. De F-Pro vatting is zeer dun, waardoor deze ook geschikt is voor de meeste groothoeklenzen.

Kenmerken van de B+W 007 MRC 58mm ES

  • Beschermfilter met MRC coating
  • F-Pro vatting
  • Filtermaat: 58mm
Algemeen
Gegevens
Kenmerken
1 Reviews van de B+W 007 MRC 58mm ES
B+W 007 MRC 58mm ES
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Doet wat t moet doen.
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Johann van der Geest - 18-10-2016 Zeer snelle levering. Goed verpakt. Verder valt er weinig over te vertellen. Gewoon tevreden.

1 artikel(en)

B+W 007 MRC 58mm ES

B+W 007 MRC 58mm ES

Normale prijs: € 47,00

Special Price € 39,95

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA