Athabasca filters

Athabasca ontwikkelt hoogwaardige camerafilters, adapterringen en filterhouders. Hierbij streven ze naar kracht en helderheid. Met een filter van Athabasca krijgen jouw foto’s een prachtige balans waarbij kleuren niet worden afgezwakt. De robuuste filters van Athabasca zijn een uitstekende keuze voor de professionele fotografen en videografen. 

3 artikel(en)

3 artikel(en)

De kracht van Athabasca filters

Athabasca heeft een bijzondere collectie aan hoogwaardige vierkante en ronde camerafilters. Dit komt onder andere door de keuze voor materialen van topkwaliteit: Japans en Duits geformuleerd glas, een hoge transmissie, antireflectie en robuuste krasbestendige coatings. Dit is de kracht van Athabasca. Daarnaast hebben zij als doel om continue in te spelen op de behoefte van professionele fotografen en videografen.

Kenmerken Athabasca filters

  • Krachtige en heldere filters
  • Keuze voor materialen van topkwaliteit
  • Geschikt voor de professionele foto- en videograaf

Athabasca filters kopen

Ben je een professionele fotograaf of maak je de volgende stap in jouw fotografische carrière? Dan zijn de filters van Athabasca een uitstekende keus! Bekijk ons assortiment, bestel vandaag nog jouw nieuwe filter en ga morgen al aan de slag! Voor een passend advies kun je uiteraard contact opnemen met onze experts. Wij helpen je graag verder!

Bij Foto Konijnenberg koop je snel en gemakkelijk jouw Athabasca filter.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA