Arca-Swiss L-Plaat Classic Universal

| Omschrijving | Specificaties
€ 242,00
Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Levertijd 20-25 werkdagen
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Arca-Swiss L-Plaat Classic Universal

Arca-Swiss L-Bracket Classic Universal

De Arca-Swiss L-Bracket maakt het mogelijk om uw camera horizontaal en verticaal individueel te verzetten.

Deze L-plaat is geschikt voor meerdere camera's. Met het zogenoemde dovetail systeem kunt u zowel een nekriem als een handriem er aan monteren voor optimaal draaggemak. Ideaal voor portret of panorama foto's.

Een L-bracket is een L-vormige camera plate die gebruikt wordt om de camera op statief te plaatsen. De plate zit niet alleen onder de camera, maar loopt met de body mee langs de zijkant omhoog. Een L-Bracket is veel stabieler dan een standaard Quick Release koppeling. Een ander handige bijkomstigheid is dat u uw camera door een kleine handeling in de portretstand kunt plaatsen, zonder dat het middelpunt van de lens naast het statief komt te staan.

De L-Bracket is zodanig ontworpen dat alle functionaliteit van de camera behouden blijft: knoppen, compartimenten en aansluitingen blijven te allen tijde bereikbaar.

Algemeen
Gegevens
3 Reviews van de Arca-Swiss L-Plaat Classic Universal
Arca-Swiss L-Plaat Classic Universal
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Zwitsers topproduct
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Jeroen Bouman - 19-04-2017 Zeer solide! Iets duurder dan L-plates van RRS (heb ik gehad), maar deze Arca past onder elke camera dus ik hoef nooit meer een camera-specifieke te kopen. Bijkomend voordeel: het deel voor verticale montage is er zo af te halen zonder de hele L-plate te moeten demonteren, handig voor bv. reportage - hoewel mijn Fuji GFX trouwens beter in de hand ligt met complete L-plate dan zonder :-)

Enige minpuntje: de lock-mechanismen hebben geen zichtbare indicator voor los/vast, en dat vind ik best wel tricky... Ik heb het opgelost via stickertjes met kleurcodes (rood= unlocked, groen= locked).
Degelijk en praktisch
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Gerard - 04-07-2016 Perfecte afwerking, bijzonder degelijk te bevestigen op de camera d.m.v. een "draai-lock" in de bodemplaat. Het "L" deel kan zeer eenvoudig gedemonteerd worden waardoor je hem er makkelijk af kunt halen bij fotograferen zonder statief, ook al zit hij eigenlijk niet in de weg.
De versie die ik ontving heeft matzwarte stangen, waardoor het ook nog eens een elegant geheel wordt.
Ik gebruik hem met een Canon 5D Mark II en een Gitzo GK2542-80QD statief/ball-head.
Fantastische kwaliteit
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Johan - 06-02-2014 Dit is een uitstekende L-plaat voor m'n D800. Zeer stevig, stabiel en robuust. Eigenlijk helemaal in lijn met de hoge Arca Swiss kwaliteit.

3 artikel(en)

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay