Arca-Swiss C1 Cube GP Monoball

| Omschrijving | Specificaties
 
€ 1.899,00
OF
Op bestelling leverbaar

Arca-Swiss C1 Cube GP Monoball

Arca-Swiss C1 Cube GP Monoball

De Arca Swiss C1 Cube GP Monoball is nieuw en beter dan ooit. Arca Swiss is er trots op te melden dat het gepatenteerde unieke design en innovatieve constructie een verdere ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het is nu verkrijgbaar met een tandwiel aangedreven panning apparaat welke onder de camera quick release klem is geplaatst. Dit is gedaan voor een veilige en nauwkeurige positionering.

De nieuwe versie van de Monoball wordt aangeduid met GP voor gerichte panning controle. Het is nu mogelijk om, bij het gebruik van panning, te kiezen voor gecontroleerde precieze tandwiel beweging of een geheel vrije beweging.

Wanneer de GP-knop wordt uitgetrokken, zal de pan in zijn geheel vrij bewegen voor snelle panning aanpassingen. Wanneer de gp knop wordt ingedrukt, schakelt u de tandwielen weer in en zal een precies afgestemde rotatie van de camera worden aangeboden.

Met behulp van het nieuw ontwikkelde panning apparaat, kunnen camera's en lenzen micro-metrisch worden verplaatst over drie assen. Door zijn positie, worden panoramische bewegingen op de millimeter precies vanuit de centrale as uitgevoerd. Daarnaast is zowel de Arca Swiss C1 cube gp als de Arca Swiss D4 gp uitgerust met een tweede handmatige panning controle. Dit is aan de basis van het hoofd geplaatst voor het uitlijnen van de kop op het statief. Arca Swiss staat voor garant voor ultieme perfectie waarbij alleen het beste goed genoeg is. De Arca Swiss C1 Cube GP Monoball zal kwalitatief dan deze ultieme perfectie vertegenwoordigen.

Let op: hier past de AS802270 of AS802280 op, de klassieke AS/RRS/Wimberley platen passen hier niet op.

Kenmerken van de Arca-Swiss C1 Cube GP Monoball

  • "GP" gerichte panning controle
  • Keuze tussen gecontroleerde precieze tandwiel beweging of een geheel vrije beweging
  • Precies afgestemde rotatie over 3 assen
  • Gepatenteerd uniek design en innovatieve constructie

Inhoud van de verpakking

  • Arca Swiss C1 Cube GP Monoball
  • Snelkoppelingsplaat
  • Gebruikshandleiding
Algemeen
Gegevens
Schrijf een review voor Arca-Swiss C1 Cube GP Monoball
Arca-Swiss C1 Cube GP Monoball
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Arca-Swiss C1 Cube GP Monoball

Arca-Swiss C1 Cube GP Monoball

€ 1.899,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA