Apple iPhone

De Apple iPhone staat voor innovatie, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Deze smartphone heeft een strak design en is al jarenlang razend populair bij een groot publiek. En dat is natuurlijk niet ten onrechte. De iPhone heeft een groot Retina scherm, waarmee u optimaal kunt genieten van alle apps, foto's en video's. Deze mobiel heeft een krachtige sensor, die ervoor zorgt dat de telefoon razendsnel reageert. Bovendien beschikt de iPhone over een hoogwaardige camera met dito lens, zodat u kunt rekenen op prachtige plaatjes. Ook als de lichtomstandigheden wat minder zijn! Met elk nieuw model voldoet de iPhone aan de dan geldige standaard én introduceert Apple telkens weer nieuwe, innovatieve features. De Apple iPhone is alles wat een smartphone kan zijn!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Van de Apple iPhone naar iCloud

Al uw Apple apparaten kunt u synchroniseren met de Cloud-fotobibliotheek van Apple. Elke foto en video wordt bewaard in deze online bibliotheek. Bovendien houdt de iCloud alles up-to-date op al uw Apple devices. Wanneer u bijvoorbeeld een wijziging aanbrengt, dan wordt dit gelijk overal doorgevoerd. Op deze manier heeft u altijd al uw foto’s en videobeelden bij de hand, waar u zich ook bevindt.

Apple iPhone kopen

Bent u ook toe aan de beste smartphone ervaring die er bestaat? Koop dan bij ons een Apple iPhone. Bestelt u deze op werkdag en is die op voorraad, dan heeft de telefoon de volgende werkdag al in huis.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA