Adobe Photoshop + Premiere Elements 2018 DE Windows

| Omschrijving | Specificaties
€ 127,00
Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op bestelling leverbaar

Adobe Photoshop + Premiere Elements 2018 DE Windows

Adobe Photoshop + Premiere Elements 2018 DE Windows zijn twee toepassingen die gemakkelijk te gebruiken zijn, één voor foto- en één voor videobewerking, die dezelfde Organizer-functie delen, zodat u alle video's en foto's op een plaats efficiënt kunt gebruiken. De Organizer toont een visuele weergave van al uw foto's, automatisch gesorteerd op datum, onderwerp, mensen en plaatsen en uw video's gesorteerd op datum. Hierdoor kunt u ook uw beste foto's bekijken op basis van kwaliteit, gezichten, onderwerpen en andere criteria, zodat u video's kunt taggen en vinden via mensen, plaatsen en evenementen. U kunt ook uw foto's en video's samenvoegen in verschillende belangrijke functies, zoals de functie Diashow die met één klik stijlvolle, thematische, dynamische diavoorstellingen samenstelt die zowel foto's als video's bevatten.

Photoshop Elements 2018 beschikt over geautomatiseerde tools voor het bewerken van uw foto's, het maken van agenda's, scrapbooks en kaarten die u thuis kunt printen, en nog veel meer. Het is ontworpen voor gebruikers die veel foto's nemen en creatief willen zijn zonder te veel tijd aan het technische proces te besteden. Het biedt veel tools om met één klik effecten toe te voegen en correcties uit te voeren. U kunt bijvoorbeeld frames en texturen toevoegen, foto's maken in illustraties, schilderen over foto's, objecten verplaatsen, gesloten ogen openen, fronsen in de lippen maken, tanden witten, en nog veel meer, met een paar klikken. En veel van deze hulpmiddelen kunnen op batches foto's tegelijk worden toegepast.

Premiere Elements 2018 biedt gebruiksvriendelijke en geautomatiseerde tools om creatieve, goed uitziende films te maken. De applicatie ondersteunt bewerking tot Ultra HD 4K-resolutie en exporteren, en biedt een eenvoudige, drag-and-drop interface met veel functies die niet meer dan een sleep of een klik of twee nodig hebben. Hiermee kunt u grafische, geanimeerde titels toevoegen, effecten die bewegen met het onderwerp, overgangen, bewegingsmenu's, cartoonuitzichten, tientallen muzikale scores, honderden geluidseffecten en meer, evenals correcties op uw beeldmateriaal, waas verwijderen om scènes duidelijker te maken en audioproblemen op te lossen. Wanneer u klaar bent, kunt u uw foto's en video's direct naar de sociale media delen vanuit de software.

Kenmerken van de Adobe Photoshop + Premiere Elements 2018 DE Windows

  • Taal: Duits
  • Gemakkelijke en geautomatiseerde foto- en videobewerking
  • Gecentraliseerde foto/video media organizer
  • Gecombineerde foto & video diavoorstellingen
  • Dynamische foto collages
  • Stap-voor-stap bewerkingsfuncties

Inhoud van de verpakking

  • Adobe Photoshop + Premiere Elements 2018 DE Windows
Inclusief CD.
Algemeen
Minimale systeemeisen
Taal
Schrijf een review voor Adobe Photoshop + Premiere Elements 2018 DE Windows
Adobe Photoshop + Premiere Elements 2018 DE Windows
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA