RUIME KEUZE FOTOCAMERA'S Bekijk alle fotocamera's
Foto Konijnenberg is al sinds 1974 de toonaangevende specialist in Europa op het gebied van foto- en videoapparatuur en aanverwante artikelen.

 1. Canon EOS 2000D + 18-55mm F3.5-5.6 IS II

  De Canon EOS 2000D + 18-55mm F3.5-5.6 IS II is de ideale eerste DSLR voor het maken en delen van al uw herinneringen met prachtige achtergrondvervaging. Met de EOS 2000D maakt u heel eenvoudig gedetailleerde foto's van DSLR-kwaliteit en Full HD-video's van bioscoopkwaliteit, ook bij weinig licht. Deel uw foto's direct en maak opnamen op afstand dankzij WiFi, NFC en de Canon Camera Connect-app.

  De 24,1 megapixel-sensor van de EOS 2000D heeft tot 19x meer oppervlak dan veel smartphones, zodat u verhalen kunt vastleggen met prachtige achtergrondvervaging, zelfs bij slechte lichtomstandigheden.

  Bekijk Canon EOS 2000D

 

Foto Konijnenberg Nieuws & agenda Bekijk alle blogposts
 • Modules Basiscursus Fotografie
  Modules Basiscursus Fotografie

  Onze Basiscursus Fotografie hebben we in een nieuw jasje gestoken. Vanaf maart kunt u verschillende, losse modules volgen. Zo kunt u voor de modules kiezen die aansluiten bij uw kennisniveau. Lees hier meer over de inhoud van de verschillende modules. 

  Lees meer
 • De voordelen van een 4K-monitor
  De voordelen van een 4K-monitor

  Bij het bewerken van uw foto’s is een goede monitor erg belangrijk. Maar welke kiest u? Een scherm met 4K-resolutie? Dat is een goede keuze, want 4K heeft namelijk meer voordelen dan u zou denken. We leggen het uit in dit artikel.

  Lees meer
 • Canon presenteert de EOS 2000D en M50
  Canon presenteert de EOS 2000D en M50

  Vandaag introduceert Canon de EOS 2000D en de EOS M50. Eerstgenoemde is de perfecte instap spiegelreflexcamera, terwijl de M50 een veelzijdige systeemcamera is die heerlijk in de hand ligt.

  Lees meer

Trusted shops Ideal  MasterCard  American Express   Paypal  VISA  Afterpay