• Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
 • Gratis verzending boven €75,-
 • Bezoek de Klantenservice of bel +31 (0)546 671843

News & agenda

 1. Review: Panasonic GX800
  Review: Panasonic GX800

  Vandaag is de GX800 gereviewd. Deze systeemcamera is ontworpen voor de beginnende fotograaf. Tijd om het zelf te ervaren!

  Lees meer
 2. Canon introduceert de 77D, 800D en M6
  Canon introduceert de 77D, 800D en M6

  Canon heeft wat nieuws! Maak kennis met twee nieuwe EOS spiegelreflexcamera's, een nieuwe EOS systeemcamera (alle met Dual Pixel CMOS AF) en een nieuwe EF-S standaard zoomlens. Alle vier ontworpen en geproduceerd met slechts één doel voor ogen: de Canon fotograaf laten genieten van betrouwbare fotoapparatuur.

  Lees meer
 3. Gratis accu en case bij Olympus TG-Tracker
  Gratis accu en case bij Olympus TG-Tracker

  Bij aankoop van een Olympus TG-Tracker ontvangt u een accu en een carrying case. Deze actie loopt van 1 februari 2017 t/m 31 maart 2017.

  Lees meer
 4. Pie Aerts: Ambassadeur van Foto Konijnenberg
  Pie Aerts: Ambassadeur van Foto Konijnenberg

  Pie Aerts is een ambitieuze fotograaf met een grote liefde voor de natuur en wildernis. Hij is veel op pad en diverse landen zijn al door zijn camera vastgelegd. Sinds kort is Pie ambassadeur van Foto Konijnenberg. Wij zijn erg blij dat we deze talentvolle fotograaf mogen toevoegen aan ons team met ambassadeurs! 

  Lees meer
 5. Review: Ricoh Theta S
  Review: Ricoh Theta S

  Rijp. Een weerfenomeen waar menig fotograaf tijdens de Nederlandse winter met smart naar uitkijkt. Door de hoge luchtvochtigheid en rustige wind vormen ijskristallen zich in rap tempo op alles wat zich in de buitenlucht begeeft.  Vorige week dinsdag was het zo’n mooie dag. Een uitstekend moment voor het testen van de Ricoh Theta S.

  Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

1-5 van 517

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5